سلام PM دادم بهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drusattv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام PM دادم بهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drusattv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا چی شد.( نکنه به کسی دیگه فروختی) بهر حال ما را معطل نکن، خبری بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drusattv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مانیتورسامسونگ t1900 دارم با یک ماه کارکرد نوش 240 هست میتونم 205 بهت بدم
کنتراستش 1به 20000 هست
زمان پاسخ گوییش 2 میلی ثانیه
ورودی dvi و vgaهم داره
آخرین ویرایش توسط REZASH در تاریخ 20-06-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
این قیمت را خدا بیامرزدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همین دیروز در بازار کامپیوتر ایران قیمت کردم به حدود 205 -208 رسیده است.
همین مانیتور(T1900 )را قبل از عید دست دو(5 ماه کاکرد+ گارانتی) 175 خریدم(روی نت).
بهر حال قیمتون خیلی بالاست. با توجه به قیمت نو در حال حاضر قیمت بدین
متشکرم
یک سیستم پنتیوم 5 دارم مشخصاتشو تو قسمت فروش دادم البته کامل نیست ولی قطعات اصلی رو داره
(یک مین p5kpl1600 و سی پی یو pentium d 3.4 و رم 2*1 gig کینگستون 667 و گرافیک 8400gs 256 palit و پاور گرین 430 وات که مینشو 6 ماه پیش گرفتم و گرافیکم 1 سال پیش و بقیرو 2 سال پیش.
قیمت پایه هم همشون رو هم 160 تومن.)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز دیروز به قیمت 190 فروختمش
|
|
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه اینجا همین که پیشنهادی میشه قبل از متوجه شدن صاحب تاپیک فروش رفته. این دیگه واقعآ نوبرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب تا این یکی از دستت نرفته بگیر قیمت مورد نظرت چقدر هست؟!؟
New Season
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نوش حول و حوش 180 هست:
http://emdadrayane.com/product_info....b0ebf9fa0532f1
http://www.digikala.com/Reviews/Comp...-MON-LG-W1952S
بر این اساس قیمت پیشنهادیتون چقدره؟
سایر دوستان اگه پیشنهادی دارند لطفاً فقط PM بدن
با سپاس
آخرین ویرایش توسط mahdi255 در تاریخ 22-06-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
سلام من یک W1952S دارم و قصد فروش دارم پیکسل سوخته نداره و دارای 1 سال و نیم گارانتی هم هست (مادایران)
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks