mehrdad_ab (22-11-10)
HWBOT SSA Member
داداش جان اگر وقتی قصد تعویض سیستم رو گرفتی من همه چیزارو براش مشتری دارم اللخصوص مین بورد که برا خودم می خوام . حواست باشه به کسی ندی که به کارش نیاد هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوتا از این مین داشتم ولی وقتی ناشی بودم توی اورکلاک چون پاورم 400 وات سمپلی ها بود هر دو سوختن!
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (22-11-10)
عضو VIP شهرسختافزار
حتماً دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اگر کسی جایی رو سراغ داره که میشه این پردازنده رو نو یا دست دوم خرید، لطف کنه آدرس یا شماره تماس بده تا برای خرید اقدام کنم.
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من!
کاربر شهرسختافزار
داداش اینا دیگه قدیمیه الان 2 هسته ای 2/4 هم تو بعضی بازی ها کم میاره حالا مثلا شما میخوای 2/4 رو 3 کنی که بازی راحت لود کنی ؟
حق با شماست ولی فعلا توانایی خرید یه سیستم جدید رو ندارم اگر سی پی یو با این مشخصات دیدید بهم خبر بدید متشکر میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tofan8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه نبود؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
che kar kardi belakhare? lol
gir ovordi?
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks