یک عدد سی پی یو اینتل سوکت 478 فول کش میخوام برای ارتقای سیستم قدیمیم. 3ghz به بالا باشه چون الان رو سیستم یه 2.8 256 cache دارم. لطفا اگه کسی داره عنوان کنه، سر قیمت هم با هم کنار میایم.
یک عدد سی پی یو اینتل سوکت 478 فول کش میخوام برای ارتقای سیستم قدیمیم. 3ghz به بالا باشه چون الان رو سیستم یه 2.8 256 cache دارم. لطفا اگه کسی داره عنوان کنه، سر قیمت هم با هم کنار میایم.
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
فکر نکنم بیشتر از 3 گیر بیاری ... من مدتها گشتم ولی در نهایت همون 3 رو گرفتم ...
عضو VIP شهرسختافزار
D J V A H I D (21-11-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولینگ شما چیه ؟ منم میخوام اور کنم ...
mehrdad_ab (21-11-10)
عضو VIP شهرسختافزار
فن استوک که غیر اورجیناله ( میدونید که تو چند مدل عرضه میشن از 3500 تومن تا 8 ، 9 تومن )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن قبلیش از قرار زیادی کار کرده بود دما تا 58 ، 60 تو لود میرفت ، انقد روغن زدم بهش که گرد و خاک نگرش داشت
یه کهنشو داشتم ، خمیر زدم و انداختم الان توی لود نهایت تا 55 بره و وقت بیکاری رو 35
ولی یه فن دمنده واسه داخل کیس گذاشتم ، یکی هم برای روی چیپ ( از روز اول داغ میکرد 865 )
D J V A H I D (21-11-10)
عضو VIP شهرسختافزار
اینم عکساش ، تا نمیره ولش نمی کنم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( این عکسم مشغولیتی شد ها واسه ما هااااااا ، گذاشتتم سر کار ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچی قر و قاطی شده اینجا ، هیچی سرجاش نیست . بیخیال عکس شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....puid.jpeg.html
D J V A H I D (21-11-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس قابل نمایش نیست
mehrdad_ab (21-11-10)
عضو VIP شهرسختافزار
لینک یکی از عکسا رو بجای خود عکس گذاشتم ، اگه خواستن بگین تا دوباره براتون عکس از قسمت هایی که میخواین بزارم ، الان نمی دونم چرا واسه من همچی قاطی کرده ، کوچیک و تار میشن عکسا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (21-11-10)
شما این 3 رو چند خریدید؟ من 3.2 فول کش گیر آوردم ولی طرف قیمت بالا میده، میگه 40 تومن در صورتی که من قیمت گرفتم 20 تومن منتها طرف موجود نداره و میگه باید صبر کنی دستم برسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالان شما به هیچ وجه مشکل پایداری ندارید؟ میتونید پردازش های سنگین هم باهاش انجام بدید؟ میتونید باهاش گیم بازی کنید؟ مینتون چیه؟ من یه 2.8 256 کیلوبایت کش دارم، فکر میکنید چقدر میتونم اورکلاکش کنم؟(خودم تا 3 اورکلاکش کردم و کاملا پایدار بود ولی احساس میکردم سرعت سیستم پایین تر اومده تا اینکه بالا بره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من!
عضو VIP شهرسختافزار
کاملاً پایداره .Mb=asus p4p800x و رم 2*512 باس 400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezafy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیم بازی نمی کنم ، البته هر از گاهی فقط Need for/ most wanted
والا اگه تجربه شخصیمو بخوای ، منم یه 2.6 سلرون 256 داشتم تا 3.4 راحت اورش میکردم اما تفاوت آنچنانی روی سیستم نمی دیدم آخر سرم سی پی یو رو فروختم ، برد رو هم شکوندم از بس که اذیتم کرد.
2.8 شما هم مونده به مادربرد و رم سیستمتون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks