فکر نکنم بیشتر از 3 گیر بیاری ... من مدتها گشتم ولی در نهایت همون 3 رو گرفتم ...
شما این 3 رو چند خریدید؟ من 3.2 فول کش گیر آوردم ولی طرف قیمت بالا میده، میگه 40 تومن در صورتی که من قیمت گرفتم 20 تومن منتها طرف موجود نداره و میگه باید صبر کنی دستم برسه.

درسته ، شما با کمی اور میتونید به همین فرکانس برسید ( من خودم 2.4 یک مگ کش رو تا 3.6 اور کردم ولی پایدار نبود که مجبور شدم به 3.4 پایین بیارمش )
فن استوک که غیر اورجیناله ( میدونید که تو چند مدل عرضه میشن از 3500 تومن تا 8 ، 9 تومن )

فن قبلیش از قرار زیادی کار کرده بود دما تا 58 ، 60 تو لود میرفت ، انقد روغن زدم بهش که گرد و خاک نگرش داشت
یه کهنشو داشتم ، خمیر زدم و انداختم الان توی لود نهایت تا 55 بره و وقت بیکاری رو 35
ولی یه فن دمنده واسه داخل کیس گذاشتم ، یکی هم برای روی چیپ ( از روز اول داغ میکرد 865 )
الان شما به هیچ وجه مشکل پایداری ندارید؟ میتونید پردازش های سنگین هم باهاش انجام بدید؟ میتونید باهاش گیم بازی کنید؟ مینتون چیه؟ من یه 2.8 256 کیلوبایت کش دارم، فکر میکنید چقدر میتونم اورکلاکش کنم؟(خودم تا 3 اورکلاکش کردم و کاملا پایدار بود ولی احساس میکردم سرعت سیستم پایین تر اومده تا اینکه بالا بره)