برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس قابل نمایش نیست
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس قابل نمایش نیست
mehrdad_ab (21-11-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
لینک یکی از عکسا رو بجای خود عکس گذاشتم ، اگه خواستن بگین تا دوباره براتون عکس از قسمت هایی که میخواین بزارم ، الان نمی دونم چرا واسه من همچی قاطی کرده ، کوچیک و تار میشن عکسا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (21-11-10)
شما این 3 رو چند خریدید؟ من 3.2 فول کش گیر آوردم ولی طرف قیمت بالا میده، میگه 40 تومن در صورتی که من قیمت گرفتم 20 تومن منتها طرف موجود نداره و میگه باید صبر کنی دستم برسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالان شما به هیچ وجه مشکل پایداری ندارید؟ میتونید پردازش های سنگین هم باهاش انجام بدید؟ میتونید باهاش گیم بازی کنید؟ مینتون چیه؟ من یه 2.8 256 کیلوبایت کش دارم، فکر میکنید چقدر میتونم اورکلاکش کنم؟(خودم تا 3 اورکلاکش کردم و کاملا پایدار بود ولی احساس میکردم سرعت سیستم پایین تر اومده تا اینکه بالا بره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من!
عضو VIP شهرسختافزار
کاملاً پایداره .Mb=asus p4p800x و رم 2*512 باس 400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezafy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیم بازی نمی کنم ، البته هر از گاهی فقط Need for/ most wanted
والا اگه تجربه شخصیمو بخوای ، منم یه 2.6 سلرون 256 داشتم تا 3.4 راحت اورش میکردم اما تفاوت آنچنانی روی سیستم نمی دیدم آخر سرم سی پی یو رو فروختم ، برد رو هم شکوندم از بس که اذیتم کرد.
2.8 شما هم مونده به مادربرد و رم سیستمتون
HWBOT SSA Member
داداش جان اگر وقتی قصد تعویض سیستم رو گرفتی من همه چیزارو براش مشتری دارم اللخصوص مین بورد که برا خودم می خوام . حواست باشه به کسی ندی که به کارش نیاد هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوتا از این مین داشتم ولی وقتی ناشی بودم توی اورکلاک چون پاورم 400 وات سمپلی ها بود هر دو سوختن!
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (22-11-10)
اگر کسی جایی رو سراغ داره که میشه این پردازنده رو نو یا دست دوم خرید، لطف کنه آدرس یا شماره تماس بده تا برای خرید اقدام کنم.
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks