با سلام کارت VGA Zotac Geforce GTX 960
گارانتی تا12-Jan-2017
چقدر ارزش خرید داره ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام کارت VGA Zotac Geforce GTX 960
گارانتی تا12-Jan-2017
چقدر ارزش خرید داره ؟
|
|
مدل AMP یا معمولی ؟ 2 گیگ یا 4 گیگ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminWZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (26-08-16)
کاربر شهرسختافزار
2g معمولی؟
780-800 ارزش خرید داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminWZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (26-08-16)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم کارت گرافیک فعلی من Gigabyte Radeon HD 5770 تا چه قیمتی فروخته میشه!!
مشخصاتش هم هست :
1Gb GDDDR5
Memory Bus : 128 bit
GPU CLOCK : 850 Mhz
MEMORY clock: 1200 Mhz
ممنون
140 مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
حدود 170-180برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (19-01-17)
|
|
سلام
میخواستم بدونم قیمت گوشی (j5(2015 وگوشی گرند پرایم وانر3C دست دوم چند هستش؟
نمیدونم .این تاپیک برای قطعات هست نه گوشی و اسمارت فونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cabli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (27-04-17)
کاربر شهرسختافزار
دوستان یه سیستم ddr دارم با مادربرد گیگا بایت و هارد 40 گیگ و رم 1.5 دو تا 256 و یدونه یک گیگ با dvd writer پایونیر دیگه مدل پاور و پردازنده رو ذکر نمی کنم فکر نکنم زیاد توفیری داشته باشه،بنظرتون چقدر میرزه
لیست دقیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طور کیس های زیر 100 تومن هستند .
- - - Updated - - -
مشخصات دقیق بنویسید مدل دقیق مادربرد و پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arasharam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks