ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 7 سالی میشه گرفتم
در مورد فروش هم بله
میخوام بفروشم ps5 بگیرم
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 7 سالی میشه گرفتم
در مورد فروش هم بله
میخوام بفروشم ps5 بگیرم
A.Basir (06-10-21)
|
|
سلام . قربانتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قطعات حدود نوش در بازار هست . حدود 20 درصد کسر کنی قیمت مناسب فروش در میاد .
پردازنده 18
مادربرد 7.500 تا 7.800
رم هر ماجول 2.700 تا 2.750
فن هم 1.5 تا 1.600
پاور 12 تا 12500
کیس قیمت گذاشتن سخته حدود 3 تومن
گرافیک 19.5
- - - Updated - - -
سلام . قربانتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قطعات حدود نوش در بازار هست . حدود 20 درصد کسر کنی قیمت مناسب فروش در میاد .
پردازنده 18
مادربرد 7.500 تا 7.800
رم هر ماجول 2.700 تا 2.750
فن هم 1.5 تا 1.600
پاور 12 تا 12500
کیس قیمت گذاشتن سخته حدود 3 تومن
گرافیک 19.5
Optimus Prime (06-10-21)
امید خان سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بینهایت از لفطتون ممنونم
اجازه دارم تو این سایت هم آگهی کنم ؟
ممنونم و سپاسگزار
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یک لپ تاپ دارم که هیچ ایرادی نداره به همراه تمام وسایل ( موس + کوله + کول پد + کارتن و ... ) میخوام بفروشم . چند بفروشم خوبه ؟
با مشخصات زیر :
مدل : ASUD FX553 VD
مشخصات فنی :
پردازنده : Core i5-7300HQ
رم : 12 گیگابایت رم DDR4 با فرکانس 2400mhz
کارت گرافیک : GeForce GTX 1050 4gb
حافظه داخلی : 1 ترابایت
حافظه SSD : 128 گیگابایت nvme
مشخصات صفحه نمایش:
نوع صفحه نمایش : پنل tn مات دارای تکنولوژی wide view asus
اندازه : 15.6 اینچرزولوشن : FULL HD
حافظه SSD رو خودم نصب کردم، مدل ADATA XPG 6000[/COLOR]
آخرین ویرایش توسط Afshar.m.n در تاریخ 15-10-21 انجام شده است
سلام 12 تا 12.300 میلیون قیمتیه که به ذهنم میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بنظرم خیلی پاییین گفتید ، تو ذهن خودم 19 بود ... تو دیوار آگهی کردم طرف میگه 17.5 بده بیام ببرم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بنظرم خیلی پاییین گفتید ، تو ذهن خودم 19 بود ... تو دیوار آگهی کردم طرف میگه 17.5 بده بیام ببرم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با سلام
میخواستم این سیستم رو به یکی از آشنایان که کارش معماریه (رندر و نرمافزارهای طراحی) بفروشمCPU: Threadripper 1950x 16 Core CPU (with SMT = 32 Threads)
RAM: 16GB DDR4 3200 GHz G.Skill Tridentz 16CL
GPU: Asus 970 GTX Strix ~4GB
Motherboard: Asus X399 Prime-A
Power: Seasonic S12II-620 Bronze
CPU Fan: Corsair H80i V2 Water Cooler
Case: Green Predator x9
یک مبلغ پیشنهادی رو که منصفانه باشه میخواستم بدونم. تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 7 میلیون تا 8
رم 3 میلیون
مادربرد 7
پاور 600
واتر کولینگ 2
کیس 2
zai (06-10-21)
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید کارت گرافیک رو از قلم انداختین
کارت گرافیک هم 6.700برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست . فقط حتما تگ کاربری رو تو عکس داشته باشه .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست . فقط حتما تگ کاربری رو تو عکس داشته باشه .
Optimus Prime (06-10-21), zai (06-10-21)
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks