صحبت کردم میگه اصلا ماین نکرده باهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر شما بیخیالش بشم ؟
صحبت کردم میگه اصلا ماین نکرده باهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر شما بیخیالش بشم ؟
چقدر به نظرتون قابل اطمینان هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vexel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصمیم خودتون هست .از نظر ظاهری چک کنید قبل خرید .
vexel (24-02-21)
من اصلا نمیشناسمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو یه گروه پیداش کردم و تا الان ندیدمش
با این موارد فک کنم بهتره اکبند برونز رو تهیه کنم
خیلی از شما متشکرم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (24-02-21)
بله کار درستی انجام میدید . اگر واقعا بدونید واقعا گیمر بوده بله میشه تهیه کرد ولی این روزها نمیشه رو حرف آدم ها حساب کرد البته با تاسف فراوان !!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vexel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vexel (24-02-21)
11 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 11 میهمان)
Bookmarks