سلام ی سی پی یو اینتل i3 6100 دارم فقط ی هفته کار کرده چند قیمتشه الان؟
سلام ی سی پی یو اینتل i3 6100 دارم فقط ی هفته کار کرده چند قیمتشه الان؟
abady (02-10-16)
|
|
360برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad22.2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 تومن زیر قیمت آکبند به راحتی به فروش میرسه .
Aaron Swartz (14-06-16), abady (02-10-16), amirafshar (10-09-17), mamad22.2 (14-06-16), mohammad- (12-07-16)
کاربر شهرسختافزار
امیدجان اینو مطمئنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان نزدیک یکماهه سیستم گرفتم از اون روز دارم با خودم کلنجار میرم چرا 6600 نگرفتم!
الان 6400 دارم بخوام تعویضش کنم چقدر ازش کم میکنن؟
abady (02-10-16)
به یوزر بفروشید با ماکزیمم کاهش 30 تومنی ولی فروشگاه ها خیلی کم میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo_1386 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-06-16), abady (02-10-16), mohammad- (12-07-16), rambo_1386 (25-06-16), Rezasam1 (26-06-16)
دوست عزیز شما تاپیک منو بستی بدون اینکه لینک قوانین بازارچه رو برای من قرار بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرچ انجمن که کار نمیکنه فروم رو هم چند دقیقه س دارم میگردم چیزی پیدا نمیکنم
نه خصوصیت بازه
نه پیغام پروفایل
هیدن هم که هستید
این همه محدود به چه دلیل؟
مدیریت ضعیف !
آخرین ویرایش توسط !MAHDI! در تاریخ 18-02-20 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
!MAHDI! (19-02-20)
|
|
هیچ فرومی به این شکل شما تاپیک فروش نمیزنند . بله من پروفایلم رو محدود کردم به همین دلایل .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !MAHDI! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر جایی قانون خودش را دارد و قانون بازارچه هم مشخصه کجا هست .
- - - Updated - - -
هیچ فرومی به این شکل شما تاپیک فروش نمیزنند . بله من پروفایلم رو محدود کردم به همین دلایل .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !MAHDI! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر جایی قانون خودش را دارد و قانون بازارچه هم مشخصه کجا هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks