سلام دوست عزیز اگه خواستی با gts 250 عوض کنی یه خبر بده
این کارت رو که یک ماه نیست خریدم، به دلیل قدرت بالاش و مچ نبودن با بقیه قطعات سیستمم نمیتونم کارایی لازم رو ازش بگیرم بنابراین تصمیم به فروشش گرفتم، از بازار کامپیوتر تهران 230 خریدم و کارت در حد نو و دارای گارانتی اهتمام تا 2011 هست.
به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام دوست عزیز اگه خواستی با gts 250 عوض کنی یه خبر بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونید که کارت شما نسبت به این کارت ضعیفتره، با توجه به این مسئله مشخصات کارتتون چیه؟
سلام دوست من اینجام پیدات کردم . نمیخوای کارتتو به ما بفروشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
160 خیرشو ببینی
09351481181 شمارتو sms کن با هم صحبت کنیم
به هرحال من خریدارم دوست عزیز . من تا 8:30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شمارمو گذاشتم اگه فروشنده ای میخرم
|
|
قیمت پایه 180
دوست عزیز امیدوارم ازت 180 بخرن چون واقعا جنس دست دوم .دست دومه. الان شما میتونی با 185 پشت ویترینی مغازه دار رو بخری . نقد الان میخرم 160 . 4850 یه هفته کار کردرو تو forum یکی از سایتا 105 نهایت فروخته شد نو ش 170 بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروخته شد.
ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks