سلام :
آقا قیمت مقطوعه ؟
تخفیف بده بابا !
حالا یک کم بالا و پایین با هم کنار می یایم .
با تشکر .
کاربر شهرسختافزار
سلام :
آقا قیمت مقطوعه ؟
تخفیف بده بابا !
حالا یک کم بالا و پایین با هم کنار می یایم .
با تشکر .
|
|
کاربر شهرسختافزار
گفتم که 30000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی شما اگر واقعا مشتری هستی تماس بگیر با بنده بالاخره با هم میتونیم کنار بیایم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
حیسن جان دیگه . نوش دارو بعد از مرگ سهراب !
212 رو بفرست جلو بوق بزنه ! ( شوخی کردم )
امروز صبح یک هایپر z600 خریدم ... همون که شکل یک + است !
خلاصه قسمت ما نبود ... شرمنده !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری به این تایپیک بزن :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=97108#post97108
با تشکر ...
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارکت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با وزنی که داره مادربرد را میشکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اندازه ی بزرگش خیلی ستمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یه کم باید صبر کنی تا تصمیم بگیریم.
ببینم به کارم میاد یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوید که مارو سره کار گزاشت و نخرید البته من ازش دلخور نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هر کسی خواست تماس بگیره تا هر سوالی یا ... واسه گفتن داره بگه و من جوابشو بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما که گفتیم شرمنده ایم ...
بزرگ ترین مشکل من که باعث عدم خرید این فن از شما شد ، این بود که ما تهران هستیم و شما
در شهری دیگر زندگی می کنی ( بدلیل مسائل امنیتی از نام بردن شهر حسین آقا معذورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
گفتم شاید خوشش نیاد شهر زندگیش رو در فروم بگم .
خلاصه حسین جان ما رو ببخش و عف کن . قسمت من نبود ...
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
دشمنت شرمنده برادر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID
این که چیزه عجیبی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID
من که گفتم من از شما دلخور نیستم خدا ببخشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در کل هیچ مشکلی واسه ارسال نیست میتونی از چندین نفر بپرسی من خیلی قطعه رد و بدل کردم و هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت نهایی 25000 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه چه کنیم از 35 به 25 آمدیم ولی بازم هر کسی 35 میخرید من بهش تخفیف میدادم مثلا 31 نه 35 چون یکم بی انصافی هست ولی بازم کولرم خیلی ترو تمیزی هست ارزششو داره که 30 هم پاش پول بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی خواست تماس بگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
می بینم که کم کم داری رو قیمت نرم تر می شی ...
آقایون بشتابید ...
خوب در هر صورت اگر من بخوام بخرم برام 30 تا 32 هزار تومان تمام می شه !
25 هزار پول فن + 5 هزار هزینه فرستادن به تهران + 2 کارمزد بانک
راستی داش حسین چقدر طول می کشه بسته از پیش شنا برسه بدست ما ؟
با این که ضرر می کنم ... ولی گره از مشکل دوستی باز می کنم ...
حسین جان شاید آخرش هم خودم خریدمش ...
********** ولی هنوز دو دل هستم ***********
چون همواره از کار بانکی و اتنظار متنفرم !
با تشکر ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks