برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی نمیخوای؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی نمیخوای؟؟
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا می خوام!!!! یلا بده بیاد. بیا عوضبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شوخی کردم !
شما بگو چند روش بزارم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من اومدم بفروشم پول ندارم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اکه منصف باشی بات را می آمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 22-09-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
بدو بدو حراج شدددددد!؟
یه کم 2 اینتر نت سرچ کنید می تونید بفهمید که این کارت پارسال چه قیمت بوده!!!
بدوبدو حراج شدددددد!؟
HWBOT SSA Member
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp pppppppppppppppppppppppppppppppp
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (23-09-09)
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت جدید کارت 98000 با ارسال رایگانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدو بدو حراجش کردم بیا اینور بازاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
کسی نبود این دیگه آخرین قیمتمه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
95000 با ارسال رایگان!
تا این هفته هر کی خواست بگه! اگر که نه .... یکی این تاپیکو قفلش کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
عزیز 70 هستم اگر میفروشی بگو ...
HWBOT SSA Member
اگه 25 تومن بزاری روش با هم راه می اییم. به خدا. به جان خودم من دو سال پیش این کارتو 420000 تومن خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا بیام 1/5 بفروشمش یکم دور از انصافه. وسایل جانبیش کامل کامله. تمیز هم هستش.فاکتور خریدشم نشونت می دم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
سلام دادش من يه 8500gt دارم كه مثله كارت خودته 40-50 سر ميدم
اگه مشخصات و قيافشو مي خواي بورو اينجا
خلاصه كارتي كه فقط به درد ولت مود و اوركلاك مي خوره
خواستي خبر كن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks