اگه 200 میدی میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه 200 میدی میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...........
آخرین ویرایش توسط GTX280 در تاریخ 14-05-09 انجام شده است
دوست عزیز من الان دارم مدل 512 رو با یکسال گارانتی و به همین تمیزی که شما میدی تو اراک 200(اونم به زور) رد میکنم
اگه مدل شما 1 گیگ باشه که نهایت 20 تومن اضافه میخوره ولی اگه همون 512 باشه 240 هیچ وقت فروش نمیره خیالت تخت
.................
آخرین ویرایش توسط GTX280 در تاریخ 14-05-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
اگه پول داشتم حتما میخریدم ... امان از بی پولی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فعلا پاور سیستم مشکل پیدا کرده اون ارجعیت داره ... راستی اقساط نمیدیش ؟!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTX280 (13-05-09)
|
|
شرمنده خودمم بخاطر نیاز به پولش دارم میفروشمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با 9600gt عوض می کنید ؟؟؟
من خریدارم قیمت آخرت رو برام pm کن.
کاربر شهرسختافزار
با سلام اگه میفروشی قیمت رو به این شماره اس ام کن 09144181252برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران اشنا دارم مشکل فرستادن نیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks