فروخته شد.
فروخته شد.
آخرین ویرایش توسط GTX280 در تاریخ 20-05-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه 200 میدی میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...........
آخرین ویرایش توسط GTX280 در تاریخ 14-05-09 انجام شده است
دوست عزیز من الان دارم مدل 512 رو با یکسال گارانتی و به همین تمیزی که شما میدی تو اراک 200(اونم به زور) رد میکنم
اگه مدل شما 1 گیگ باشه که نهایت 20 تومن اضافه میخوره ولی اگه همون 512 باشه 240 هیچ وقت فروش نمیره خیالت تخت
.................
آخرین ویرایش توسط GTX280 در تاریخ 14-05-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
اگه پول داشتم حتما میخریدم ... امان از بی پولی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فعلا پاور سیستم مشکل پیدا کرده اون ارجعیت داره ... راستی اقساط نمیدیش ؟!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTX280 (13-05-09)
|
|
شرمنده خودمم بخاطر نیاز به پولش دارم میفروشمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام اگه میفروشی قیمت رو به این شماره اس ام کن 09144181252برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهران اشنا دارم مشکل فرستادن نیست
کاربر شهرسختافزار
با 9600gt عوض می کنید ؟؟؟
من خریدارم قیمت آخرت رو برام pm کن.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks