سلام دوست عزیز.
سیستمت هنوز موجوده؟
اگه موجوده 100مال من.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.
سیستمت هنوز موجوده؟
اگه موجوده 100مال من.
Maximilian (27-07-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آرش جان سیستم انقدر تمیز بود که احتیاج به تست کردن نبود.
با تشکر از سیستم خوبی که بهم دادی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (03-08-10)
اوکی
پس من 95 خریدارم!
105 بالاترين بوده و تا آخر امشب ،شنبه ،اگر پيشنهاد بالاتری نبود فروخته ميشود،با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_lok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
مرسی
اگر 105 نخواستند من 95 می خوام.
یا علی
95 ميتونم بهتون بدم ولی کارت روش با 32 مگ تعويض ميکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_lok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Maximilian در تاریخ 19-07-10 انجام شده است
pc_hex (25-07-10)
|
|
من انصراف می دم.
شما به دوستان دیگه بفروشید!
هر 3 نفر منصرف شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ،سيستم در کانفيگ فعلی قيمت 100 ،هر کی خواست سريع بياد ببره
من خدمتتون پ خ زدم
از این مشتری ها که فرار می کنند زیاد هست!
البته از اين مشتری هايی هم که هر دفعه يک قيمت ميدن هم زياد هست.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_lok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين سيستم زير 100 به هيچ عنوان فروخته نميشود ،عجله اي هم در فروش نيست....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks