مادربرد کماندو یکی از بهترین بردهای 965 و یکی از بردهای موفق تو اورکلاکه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد کماندو یکی از بهترین بردهای 965 و یکی از بردهای موفق تو اورکلاکه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (03-01-10)
|
|
درود :
من 2 گيگ رم پاتريوت خريدارم قيمت چند ميدي؟
کاربر شهرسختافزار
e6600رو چند مد نظرته
PUMAOC (04-01-10)
با سلام . مادر برد موجوده؟ اگه هست قیمت لطفا .
HWBOT SSA Member
علی جان پیام خصوصی برات فرستادم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_Pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حد اقل 85 امابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسانه یا خوش بختانه این دو مورد رو با یه بنده خدایی دارم معامله می کنم اگر به تفاهوم نرسیدیم در همین تاپیک اعلام می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-01-10)
ممنون رفیق . هرچند به این برد علاقه مند هستم ولی با دریافت یک پیام تهدید امیز انصراف میدم. با آرزوی آزادی در همه فروم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پیامک تهدید آمیز چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پ خ دادم.....
قیمت رمها رو به من میگین لطفا
HWBOT SSA Member
سلام
مدیران محترم تمام شد. لطفا ببندید در تاپیکو
nima_hl (11-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks