سلام به همگی
من یه اسپیکر Logitech X530 دارم که قصد فروش اون رو دارم به بالاترین قیمت پیشنهادی!
فکر نمیکنم نیازی به ذکر مشخصات فنی اسپیکر باشه چون خودتون بهتر میدونید ولی اگر نیازی به مشخصات فنی داشتید توی لینک شماره 3 زیر میتونید چک کنید.
این اسپیکر گارانتی آواژنگه که تا 11 می 2013 اعتبار داره و سالمه و تمامی متعلقات اون از جمله کارتن و حتی پاکت های پلاستیکی اون هم موجوده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نو و آکبندش که فکر نکنم دیگه تو بازار گیر بیاد تا همین الان که این متن رو دارم مینویسم حدود 250 هزار تومنه که میتونید از این لینک ها برای چک قیمت استفاده کنید:
لینک شماره 1 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530
لینک شماره 2 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530
لینک شماره 3 -------------> قیمت اسپیکر لاجیتک X530
ناگفته نماند که من شیراز هستم و اگه کسی نیازی به راه ارتباطی با من داشت ایمیلم رو توی پروفایلم توی قسمت "درباره من" گذاشتم که اگه اینجا دیر جواب دادم به ایمیلم هم پیام بدید و یادآوری کنید.
نمیخواستم قیمت بگذارم و مجبورتون کنم و بگم از یه سقفی شروع کنید برید بالا؛ میخام خودتون با رضایت کامل قیمت بدید و با توجه به ارزشی که میتونه داشته باشه براتون، قیمت رو به من بگید، البته قیمتای پیشنهادی، پرت نباشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس

Bookmarks