AMD>INTEL (16-05-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه نهایتا بتونم پول همینو جور کنم.بنظر خودم می ارزه.
میخرمش به یاری خدا
ممنون از شما و تشکر فراوان از آقا حسام عزیز
AMD>INTEL (16-05-14)
|
نه دیگه.این رو قید نکرده بود فروشنده
1- بله. کارت ارزشمندیه. قیمتش هم خیلی مناسبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- بله. کاملاً قابل اطمینان هست. اطلاعات بیشتر. شما می تونید با فروشنده همونجا صحبت کنید و سوالی دارید، بپرسید.
*MoJtAbA* (16-05-14), ABS92 (16-05-14), Hessam II (16-05-14), SajjadKhati (16-05-14)
یک سافایر 7850 هم آکبند پیدا کردم که قیمتش همین حدوداس.درسته که از 270 کمی ضعیتره ولی بقول دوستمون جنس آک اطمینان بیشتری داره
دوست گلم . وقتی 650 بودجه داری . چرا همون 750 رو نمیگیری . کارت مناسبی هم هست . با کولینگ windforce گیگابایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک سایت سازنده
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4948#ov
خب از نظر قدرت به این دو مدل نمیرسه.مخصوصا به 270.270 خیلی سرترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
درود
با cpu intel میشه گرافیک r9 270 بست؟ یا حتما باید جیفورس باشه؟
مسئله قدرت درسته . این کاملا مشخصه . ولی بعضی این کارتها رو برای ماینینگ یا اورکلاک استفاده میکنند . ممکنه کارت در آستانه نابودی باشه . باز این توصیه من بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-05-14), ABS92 (16-05-14), SajjadKhati (16-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks