-------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
95
100
cpu g620
main asrock h61i cofe
gpu sapphire hd5450 1g ddr2
ram 2gb ddr3 1333
ram 1gb ddr3 1333
آخرین ویرایش توسط mohsen1367 در تاریخ 11-12-16 انجام شده است
-------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
95
100
mohsen1367 (12-12-16)
ادیت شد جناب امید
VGA 55برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM 2GB 27
RAM 1GB 18
mohsen1367 (12-12-16)
باعرض پوزشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر خان یعنی الان مغازه دار این قطعات بااین قیمت میفروشه ؟
قیمت فروش مغازه دار با قیمت فروش یوزر به یوزر فرق دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام، توی قسمت خرید و فروش قطعات کامپیوتر میشه آگهی برای فروش خود کیس دست دوم گذاشت؟
بله ولی با رعایت قوانین بازارچه شهر سخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط madosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش هم از طریق بازارچه انجام بشه .
خب من میخوام بدونم خودم بخوام از بیرون بگیرم چقد واسم تموم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت فروش این قطعات بستگی به انصاف فروشنده دارد . قیمت فروش همکاران را نمیتونم تعیین کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks