کاملا سالمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاملا سالمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
صدا میده یعنی 5 استندباش ولتاژ زیاده و باید تعمیر بشه روی هر سیستمی وصل بشه میتونه مادربرد را خراب کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (04-02-19)
کاربر شهرسختافزار
من ی سال استفاده کردم مشکلی نداشتم،، هزینه تعمیرش چقدر میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام، این سه قطعه قیمتش چنده ؟
cpu : i3 540
main : giga h55-s2v
ram : 2*4gb 1333
پردازنده 300برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadith برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد 290
رم 400
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
سیستمی دارم با مشخصات زیر لطفاً قیمت کامل سیستم و قیمت جز به جز قطعات برام مشخص کنید میخوام بفروشم.
CPU: intel core i۷ ۶۷۰۰k ۴.۰۰ GHZ
RAM: ۸ GB DDR۴
VGA: Geforce GTX ۱۰۵۰ Ti ۴G GDDR۵ ۱۲۸ bit
M.B: ASUS PRIME Z ۲۷۰-P
Case: Green z+ Grand
Monitor: LG ۲۲MP۵۸VQ
Network: D-Link DWA-۵۴۸ Wireless N
Keybord: Tsco TK ۸۱۲۰ N
Mouse: Tsco TK ۷۵۴ GA
DVD Drive: ASUS RW
SSD هم داره ظرفیتش نمیدونم
هارد 1 ترابایتی هم داره
پاور رو نمی دونم چه مشخصاتی دارد.
آخرین ویرایش توسط ehsanss در تاریخ 12-02-19 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام این سه قطعه حدودا چند می ارزه
ASRock Fatal1ty Z97 Killer
Intel i5-4460
Crucial Ballistix Tectical 8G 1866 CL9
در حد آکبند هستن با متعلقات کامل
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main 480
cpu 750
ram 600
- - - Updated - - -
اینطور قطعات را باید 20 درصد زیر قیمت نو حساب کنی در مورد پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد هم 55
Mehrdad.A 88 (24-02-19)
کاربر شهرسختافزار
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه فکر کنم دست دو Amd اصلا پیدا نمیشه، باید برم سر وقت اینتل مثلا 3770 i7
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
درود فراوان، قیمت این قطعات چنده الان؟
Ryzen 1500x
Ryzen 1600
هارد 300 گیگ
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks