پروسکیت MT-1280 اتو رنج نیست
اصلا تفاوتی در راحتی کار یا دقت مولتی متر هست که به خاطر اتورنج نبودن،یه مدل دیگه انتخاب کنم؟
کاربر شهرسختافزار
پروسکیت MT-1280 اتو رنج نیست
اصلا تفاوتی در راحتی کار یا دقت مولتی متر هست که به خاطر اتورنج نبودن،یه مدل دیگه انتخاب کنم؟
آخرین ویرایش توسط Repairman در تاریخ 05-01-18 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام ،یه مدل مولتی متر DEC330 FC چین، خیلی ازش تعریف کردن و امکاناتش ( تست ترانزیستور و ظرفیت خازنی)بیشتر از مدل تایوانی هست ، البته مشخصا قبلا زیر 100 تومن بوده ،این مدل چطور آیا شما اطلاعاتی دال بر عدم کیفیتش دارید؟ ممنون میشم پاسخ بدید
آخرین ویرایش توسط MReza23 در تاریخ 13-08-18 انجام شده است
DEC330 سری قبلیش نسبتا خوب بودن . ولی سری جدیدش مثل ویکتور vc97 کیفیت کاهش پیدا کرده . در کل برای دستگاه اندازه گیری برای دقت کافی باید هزینه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MReza23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
میخواستم نظر دوستان رو در مورد این دو مدل مولتی متر جویا بشم و اینکه کدوم میتونه انتخاب خوبی برای کاربری آماتور تا نیمه حرفه ای باشه
Kyoritsu 1009
GW instek gdm-398
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با GW instek gdm-398 کار کردم دقت بالایی داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligreenberg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aligreenberg (01-12-18), ravegoat (20-12-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بعد از کلی جستجو داخل سایتا تونستم چند مدل مولتی متر برای کار تو قسمت تعمیرات لبتاپ و کامپیوتر پیدا کنم.شاید خوب شایدم بدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم نظرتون در مورد دقت و کیفیت و کارایی در مورد این مدلا بپرسم.
اگه مدل بهتری سراغ دارید ممنون میشم بهم بگید
1.مولتی متر Mastech MS8251A
2.مولتی متر Mastech Ms8360G
3.مولتی متر های هیوکی مدل DT4252 و مدل DT4253
4.مولتی متر ویکتور مدل 86C
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بدون شک هیوکی و در مرحله بعدی یونیت و مستکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meh97di برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویکتور در سری جدید به شدت بی کیفیت و کالیبره نیست
کاربر شهرسختافزار
بسیار ممنون از شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
برای کارهای معمولی چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت و دقتش خوب باشه و قیمتش هم مهم نیست فقط ارزش خرید داشته باشه.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DEC330FC
Amir.22 (12-06-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks