bill geits (14-10-11), mehrdad_ab (06-10-11), mohsen_star (06-10-11), Rezasam1 (07-10-11)
کاربر شهرسختافزار
ببینید،ما الان داریم در بودجه حدود 700 صحبت می کنیم و بر اساس نوع کاربری شما،قطعاتی رو انتخاب می کنیم.در پست اول هم که گفتید مانیتور 19 اینچ باشه ،تصور کردم که علاقه ای به مانیتور های Full HD ندارید! برای لذت بردن از بازی به نظرم ریزولوشن 1920*1080 در یک صفحه 22 اینچ پیکسل ضروری هست ،مانیتور LG 2253TQ و یا Sumsung P23500 دو انتخاب متفاوت میتونه باشه.(هر دو FULL HD Support هستند) اما در تجربه ای که با هر دوی این مانیتور ها داشتم،Sumsung P23500 از لحاظ کیفیت بهتر بود و بیشتر به دلم نشست. LG W2253TQ هم تو 6 ماهی که کار کردم باهاش حرف نداشته و کمتر چشم رو اذیت میکنه.
اما نکته ای که باقی میمونه گرافیک هست،وقتی که شما یک گیم یا هر برنامه ای رو در ریزولوشن FULL HD مشاهده می کنید،فشار بیشتری به هسته کارت گرافیک برای رندر کردن و ایجاد فریم ها میاره،پس نیاز به یک گرافیک قوی تر هم ضرروی هستش.
حداقل گرافیک برای گیم در ریزولوشن بالا ،Radeon 6770 هستش،این کارت گرافیک در واقع همون Radeon 5770 هستش که یک سری آپدیت نرم افزاری گرفته و از لحاظ کارایی با 5770 یکی هستش و هر دو از هسته Juniper Xt استفاده می کنند. سال پیش مباحث مربوط به این موضوع رو در سایت اصلی نوشتم که در صورت تمایل میتونید مطالعه کنید:
http://www.shahrsakhtafzar.com/graph...00-Series.html
قیمت Radeon 6770 در حال حاضر حدود 170 تا 180 تومن هستش.
گرافیک دیگه ای که پیشنهاد میشه برای گیم حرفه ای،کارت Radeon 6850 هستش که برند Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 با قیمت 230 تومن در بازار فروش میره.
گرافیک های رده بالاتری مثل GTX 560 ،GTX560 TI ،ATI 6950 ... وجود داره اما همون ATI 6850 برای تمامی گیم های روز و با اجرای با کیفیت کافیه.
برای پاور،کمتر از 530 وات پیشنهاد نمی کنم.ممونیکس 540 عالیه.
در مورد وسترن گرین باید بگم که بدترین هارد موجود در بازار و نسخه درجه 4 هارد های وسترن هست. هارد بلو نسخه درجه 2 هارد های وسترن هستند و واقعا کیفیت خوبی دارند و روانتر از هارد های سیگیت باراکودا هستند.
شما دو تا هارد 500GB وسترن بلو رو Raid 0 بکنید و از سرعت و انتقال سلیس اطلاعات لذت ببرید.
bill geits (14-10-11), mehrdad_ab (06-10-11), mohsen_star (06-10-11), Rezasam1 (07-10-11)
کاربر شهرسختافزار
بسیار ممنون
اقا چند سوال دارم
این مین ازراک خوبه ایا مین با مارک دیگه بخریم بهتر نیست؟یا همین ازراک اما مدل دیگه؟
اخه من سیستم خودم مینش ازراک هست مدل A770ZDE اما مهندسی خوبی نداره چون خواستم یه کارت دی و.......بی بزارم روش در اسلایت پی سی ای اکسپرس که متاسفانه امکانش نبود و مجبور شدم یه کارت دی و.....بی دیگه بخرم
مانیتور هم مدل الجی چند قیمته؟اخه الجی پیشم هم خدمات بهتری داره هم کیفیت بهتر نسبت به سامی
سی پیو 840 چهار هسته ای بخرم یا نه همین هم کافیش هست(چون الان میگن اکثر بازی های اینده هم میره روی 4هسته ای)
گرافیک این همه بالا فکر نکنم لازمش باشه مثلا بازی های معمولی بازی میکنه ایا همون450 جی تی اس بخریم کافی نیست؟
پاور گرین بخرم یا ممونیکس؟اخه گرین اینجا داخل شهرستان راحت تر گیر میاد اما چون قراره قطعات رو از تهران بخریم اگه ممونیکس کیفیت بهتری داره تا ممونیکس بخریم
کیس مگنوم2 چجوره بنظرتون؟
|
|
ببخشید وارد بحثتون شدم
وسترن سری بلک قیمت حدود 110 کم یا یکم زیادهارد من روی سیستم خودم یه وسترن گرین دارم خدامو در اوورده اصلا راضی نیستم هم کنده هم سیستم قفل میکنه ایا سری ابی فرق میکنه؟
خیلی سریعتره و از سری گرین و بلو بهتر
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-الان مین های ازراک نه در سطح پروفسشنال ( بردهای حرفه ای هم تولید می کنه ، ولی مد نظر ما این بردهای پیشنهاد شده هست )، ولی در سطح خوب عرضه میشن و نسبت به بودجه ای که پرداخت می کنید ارزش خرید داره . پس نگران مادربرد نباشید .
2-اگر از خدمات LG راضی هستین LG2253TQ انتخاب خوبیه ( حدود 200 تومن )
3-اگر منظور شما از پردازنده G840 اینتل هستش ، این پردازنده دو هسته ای هست ، نه چهار هسته ای . که در اینصورت باید مادربرد هم از پلتفرم اینتل انتخاب بشه . در اینصورت هم دست شما برای ارتقاء بازه . ( ولی به نظرم با این پردازنده هم حداقل 1.5 - 2 سالی سیستم براتون در حد عالی کار میکنه که بعد از اون پردازنده و بردهای جدیدتری روی بورس خواهند بود)
4-همونطور که مظاهر عزیز گفتن ، اگر مشکل بودجه ندارین گرین تهیه کنید که سه سال گارانتی بدون قید و شرط رو داره .
5-کیس هم که خودتون انتخاب کنید دیگه . مگنوم هم کیس های زیبایی داره .
mohsen_star (06-10-11), Over_Cracker (06-10-11)
کاربر شهرسختافزار
منظورم 840AM3 هست که چهار هسته ای هستند
این مدل ال جی نسبت به مدل W2261VP چگونه هست؟
پاور که شد گرین
گرافیک چی؟
راستی سیستمی با بیس اینتل با همین مبلغ میشه بست و ایا سیستم اینتل به کارایی ای ام دی میرسه؟
کاربر شهرسختافزار
گرافیک های 6770 6850 و550tiخوبه تو این رنج
که اگه با نرم افزاد های گرافیکی و مهندسی سرو کار دارین 550ti رو انتخاب کنید در غیر این صورت(برای گیمینگ و فیلم)کارت های ati مناسب تر هستند.
در مورد سی پی یو هم انتخاب های بهتری دارین که میتونم
1055tاز این میونه!
در مورد سیستم با این سطح قیمت ،بر پایه سی پی یو های اینتل هم باید بگم تو این رنج،سی پی یو ها ی
amdبهتر هست(تو رنج قیمت بالاتر قضیه بر عکس میشه!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اگه بیشتر از دوهسته مد نظرتون هست پیشنهادم استفاده از پردازنده های اینتل هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پیشنهاد کیس تا 700 تومن :http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...191#post232191
گرافیک هم همونطور که دوستمون آقا امین گفتن میتونید 550ti برای کارهای گرافیکی سنگین و یا 6770 برای گیم ، فیلم و همچنین کارهای گرافیکی ( نه خیلی سنگین ) استفاده کنید . ( گفتید میخواین بیشتر از 700 تومن - حدود 1 میلیون هزینه کنید )
مانیتور 2261 هم ورودی HDMI به قیمت حدود 35-230 داره که بالاترین کیفیت ممکنه رو برای شما ارائه میده .
amin69r (06-10-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از نظرات کل دوستان
اقا بودجه 700 تومن نیست
تا یک اتومن هم ازاده
پسر دوستم هم الان گفت من میخوام با سیستم بازی کنم و ......
لطفا نظرات کلی رو جمع بندی کنید تا خرید کنم
فقط هر قطعه ای رو میزارید مشخصاتش رو هم کامل بگید که میخوام بخرم من ناشی اشتباه نکنم
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
در حال حاضر به دلیل ورود پردازنده های FX-Zambezi ،پیشنهاد نمیشه که از پردازنده های گران قیمت استفاده کنید.برای بازی،تفاوت کارایی بین دو هسته ای و سه هسته ای بسیار زیاد هستش اما این اختلاف بین دو پردازنده 3 هسته ای و چهار هسته ای کمتر می باشد.معقول هست که هزینه اضافی روی گرافیک خرج بشه برای اجرای بهتر گیم.یعنی برای گیم، X3 450/ Radeon 6770 بهتر از x4 840/GTS 450 و بهتر از این دو AM3 840/Radeon 6770. (انتخاب ها بر اساس نوع کاربری و بودجه متغیر میشن)
در مورد AM3 840 هم توضیحات لازم در این تاپیک ارائه شد:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...209#post232209
mehrdad_ab (07-10-11), mohsen_star (07-10-11)
کاربر شهرسختافزار
حالا این سیستم خوبه؟
این سیستم خوبه؟اگه قطعه ای بنظرتون با قطعه دیگه تعویض میشه که کارایی چندان تغیر نمیکنه و هزینه میاد پایین اعلام کنید؟ایا با این هزینه اینتل ببندیم بهتر نیست؟اصلا اینتل در بازی نسبت به ای ام دی کارایی بهتری نداره؟کد:Mobo:Asrock 870iCafe R2.0->100T CPU:athlon II X3 450->94T RAM:kinxmax 1333MHz 2GB->18T VGA:SAPPHIRE FleX HD6770 1GB DDR5->190T PSU:Power Green GP530A-EU->73T CASE:green magnum2->52T HDD:Seagate 500GB->53T ODD:Sony SATA II 24X->25T Monitor:LG LCD W2261VP->237T Mouse+keyboard+Speaker:----->60T _________________ 902
هرجا رو میبینید مورد داره نظر بدین اخه سیستم برای من نیست و من فقط میخوام بهشون کمک کنم
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks