پاسخ : پاسخ: یه سیستم700 تومنی
نقل قول:
بسیار ممنون
اقا چند سوال دارم
این مین ازراک خوبه ایا مین با مارک دیگه بخریم بهتر نیست؟یا همین ازراک اما مدل دیگه؟
اخه من سیستم خودم مینش ازراک هست مدل A770ZDE اما مهندسی خوبی نداره چون خواستم یه کارت دی و.......بی بزارم روش در اسلایت پی سی ای اکسپرس که متاسفانه امکانش نبود و مجبور شدم یه کارت دی و.....بی دیگه بخرم
مانیتور هم مدل الجی چند قیمته؟اخه الجی پیشم هم خدمات بهتری داره هم کیفیت بهتر نسبت به سامی
سی پیو 840 چهار هسته ای بخرم یا نه همین هم کافیش هست(چون الان میگن اکثر بازی های اینده هم میره روی 4هسته ای)
گرافیک این همه بالا فکر نکنم لازمش باشه مثلا بازی های معمولی بازی میکنه ایا همون450 جی تی اس بخریم کافی نیست؟
پاور گرین بخرم یا ممونیکس؟اخه گرین اینجا داخل شهرستان راحت تر گیر میاد اما چون قراره قطعات رو از تهران بخریم اگه ممونیکس کیفیت بهتری داره تا ممونیکس بخریم
کیس مگنوم2 چجوره بنظرتون؟
سلام
1-الان مین های ازراک نه در سطح پروفسشنال ( بردهای حرفه ای هم تولید می کنه ، ولی مد نظر ما این بردهای پیشنهاد شده هست )، ولی در سطح خوب عرضه میشن و نسبت به بودجه ای که پرداخت می کنید ارزش خرید داره . پس نگران مادربرد نباشید .
2-اگر از خدمات LG راضی هستین LG2253TQ انتخاب خوبیه ( حدود 200 تومن )
3-اگر منظور شما از پردازنده G840 اینتل هستش ، این پردازنده دو هسته ای هست ، نه چهار هسته ای . که در اینصورت باید مادربرد هم از پلتفرم اینتل انتخاب بشه . در اینصورت هم دست شما برای ارتقاء بازه . ( ولی به نظرم با این پردازنده هم حداقل 1.5 - 2 سالی سیستم براتون در حد عالی کار میکنه که بعد از اون پردازنده و بردهای جدیدتری روی بورس خواهند بود)
4-همونطور که مظاهر عزیز گفتن ، اگر مشکل بودجه ندارین گرین تهیه کنید که سه سال گارانتی بدون قید و شرط رو داره .
5-کیس هم که خودتون انتخاب کنید دیگه . مگنوم هم کیس های زیبایی داره .
پاسخ : پاسخ: یه سیستم700 تومنی
نقل قول:
منظورم 840AM3 هست که چهار هسته ای هستند
این مدل ال جی نسبت به مدل W2261VP چگونه هست؟
پاور که شد گرین
گرافیک چی؟
راستی سیستمی با بیس اینتل با همین مبلغ میشه بست و ایا سیستم اینتل به کارایی ای ام دی میرسه؟
اگه بیشتر از دوهسته مد نظرتون هست پیشنهادم استفاده از پردازنده های اینتل هست .
یه پیشنهاد کیس تا 700 تومن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گرافیک هم همونطور که دوستمون آقا امین گفتن میتونید 550ti برای کارهای گرافیکی سنگین و یا 6770 برای گیم ، فیلم و همچنین کارهای گرافیکی ( نه خیلی سنگین ) استفاده کنید . ( گفتید میخواین بیشتر از 700 تومن - حدود 1 میلیون هزینه کنید )
مانیتور 2261 هم ورودی HDMI به قیمت حدود 35-230 داره که بالاترین کیفیت ممکنه رو برای شما ارائه میده .