پاسخ : پاسخ: یه سیستم700 تومنی
نقل قول:
حالا این سیستم خوبه؟
کد:
Mobo:Asrock 870iCafe R2.0->100T
CPU:athlon II X3 450->94T
RAM:kinxmax 1333MHz 2GB->18T
VGA:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]->190T
PSU:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]->73T
CASE:green magnum2->52T
HDD:Seagate 500GB->53T
ODD:Sony SATA II 24X->25T
Monitor:LG LCD W2261VP->237T
Mouse+keyboard+Speaker:----->60T
این سیستم خوبه؟اگه قطعه ای بنظرتون با قطعه دیگه تعویض میشه که کارایی چندان تغیر نمیکنه و هزینه میاد پایین اعلام کنید؟ایا با این هزینه اینتل ببندیم بهتر نیست؟اصلا اینتل در بازی نسبت به ای ام دی کارایی بهتری نداره؟
هرجا رو میبینید مورد داره نظر بدین اخه سیستم برای من نیست و من فقط میخوام بهشون کمک کنم
ممنون
سیستم خوبی پیشنهاد داده شده
میتونید گرافیک کارت رو از برند پاورکالر بردارین و حدود 10-15 صرفه جوئی در هزینه کنید .
رم رو 2*2 گیگ بردارین ( دو تا 2 گیگ ، مجموعاً 4 گیگ ) که به صورت دوآل بسته میشه .
برای سیستم اینتل هم یه پیشنهاد کیس حدود 700 تومن بهتون دادم که با مانیتور و ماوس/کیبورد/سپیکر حدود 1 تومن درمیاد که خودتون سبک-سنگین کنید و یکی از این دو مورد رو انتخاب کنید .
کیس هم میتونید یه کیس ارزونتر حدود 30 تومن بردارین .
نقل قول:
ممنون
راستی مادر بورد همین خوبه فقط ورژن2 باشه؟ مادربرد ازراک گارانتی شاپ هست یا غیر از این هم گارانتی داره؟
2253 بنظرتون بخرم هم بهتره2261 باشه
میشه مشخصات هارد رو دقیق بگید اخه از وسترن میترسم میخوام مدل دقیق بگین بخرم
بله ، دقت کنید که ریویوژن 2.0 باشه . و در حال حاضر شرکت شاپ گارانتی اون رو برعهده داره ( قبلاً سازگار ارقام بود )
مانیتور فکر کنم 2253 کاملاً کفایت می کنه
هارد هم چیز خاصی نمیخواد . بارزترین مشخصش اینه که لیبل روئیش آبی رنگه . Westen BLUE . همین .
نقل قول:
یه سوال من سیستم رو خریدم بجز سی پی یو
که اتلون و فنوم کودوم بخرم
PHENOM II X4 840 2MB BOX AMD CPU رو قیمت زده 113 و همین سرس 640 رو زده 110
اتلون هم قیمت ندارم
فقط اگه میشه سریع راهنمایی کنید ممنون
راجبش که بحث شد در این تاپیک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
نتیجه گیری و سخن پایانی: همانطور که تشریح گردید،پردازنده Phenom II X4 840 یک تراشه جدید محسوب نمی گردد و با فرکانس 3.2 گیگاهرتز،تنها 100 مگاهرتز با پردازنده Athlon II X4 645 تفاوت دارد.اگر چه این پردازنده در سری 800 نامگذاری گردید،هیچ خصوصیتی از پردازنده های Phenom II X4 مبتنی بر سوکت AM2+ تا سوکت AM3 به ارث نبرده است.اما این نامگذاری از جهت نزدیک بودن بازدهی و کارایی پردازنده نسبت به پردازنده های رده پایین و متوسط Phenom II X4 همانند Phenom II X4 925 ،Phenom II X4 945 ...قابل توجیه و منطقی می باشد.در نهایت صرف نظر از ابعاد فنی این موضوع،نگاه مارکتینگ و تبلیغاتی AMD در فروش هر چه بیشتر بازمانده های معماری K10 نمی تواند بی تاثیر و بدون دخل باشد.