ببینید،ما الان داریم در بودجه حدود 700 صحبت می کنیم و بر اساس نوع کاربری شما،قطعاتی رو انتخاب می کنیم.در پست اول هم که گفتید مانیتور 19 اینچ باشه ،تصور کردم که علاقه ای به مانیتور های Full HD ندارید! برای لذت بردن از بازی به نظرم ریزولوشن 1920*1080 در یک صفحه 22 اینچ پیکسل ضروری هست ،مانیتور LG 2253TQ و یا Sumsung P23500 دو انتخاب متفاوت میتونه باشه.(هر دو FULL HD Support هستند) اما در تجربه ای که با هر دوی این مانیتور ها داشتم،Sumsung P23500 از لحاظ کیفیت بهتر بود و بیشتر به دلم نشست. LG W2253TQ هم تو 6 ماهی که کار کردم باهاش حرف نداشته و کمتر چشم رو اذیت میکنه.
اما نکته ای که باقی میمونه گرافیک هست،وقتی که شما یک گیم یا هر برنامه ای رو در ریزولوشن FULL HD مشاهده می کنید،فشار بیشتری به هسته کارت گرافیک برای رندر کردن و ایجاد فریم ها میاره،پس نیاز به یک گرافیک قوی تر هم ضرروی هستش.
حداقل گرافیک برای گیم در ریزولوشن بالا ،Radeon 6770 هستش،این کارت گرافیک در واقع همون Radeon 5770 هستش که یک سری آپدیت نرم افزاری گرفته و از لحاظ کارایی با 5770 یکی هستش و هر دو از هسته Juniper Xt استفاده می کنند. سال پیش مباحث مربوط به این موضوع رو در سایت اصلی نوشتم که در صورت تمایل میتونید مطالعه کنید:
http://www.shahrsakhtafzar.com/graph...00-Series.html
قیمت Radeon 6770 در حال حاضر حدود 170 تا 180 تومن هستش.
گرافیک دیگه ای که پیشنهاد میشه برای گیم حرفه ای،کارت Radeon 6850 هستش که برند Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 با قیمت 230 تومن در بازار فروش میره.
گرافیک های رده بالاتری مثل GTX 560 ،GTX560 TI ،ATI 6950 ... وجود داره اما همون ATI 6850 برای تمامی گیم های روز و با اجرای با کیفیت کافیه.
برای پاور،کمتر از 530 وات پیشنهاد نمی کنم.ممونیکس 540 عالیه.
در مورد وسترن گرین باید بگم که بدترین هارد موجود در بازار و نسخه درجه 4 هارد های وسترن هست. هارد بلو نسخه درجه 2 هارد های وسترن هستند و واقعا کیفیت خوبی دارند و روانتر از هارد های سیگیت باراکودا هستند.
شما دو تا هارد 500GB وسترن بلو رو Raid 0 بکنید و از سرعت و انتقال سلیس اطلاعات لذت ببرید.

Bookmarks