سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ارتباط با این جمله :
لطف بفرمائید فقط 1 مقایسه سیستم تفاوت باجت گیمینگ بین i3 با مدل های پنتیوم قرار بدید. من از خدامه چیزی یاد بگیرم که واسم جدید باشه.هرجا که فریم بیشتر داده رو گذاشتید تو تایپیک
اصلا شما به بنده ثابت کنید دارم اشتباه میکنم که Pentium گرافیک های RX 460 و GTX 1050 رو بالتنک میکنه.
می تونید ثابت کنید؟ اگر نه، لطف بفرمائید جملات این شکلی رو بیان نکنید.
بنظرتون چه دلیلی داره بخوام به یک نفر سیستم بد پیشنهاد بدم؟ سادیسم دارم یا مطالعه ام پایین هست؟
اگر مطالعه ام پایین هست، لطف بفرمائید یک تاپیکی چیزی بهم بدید من برم مطالعه کنم که برای یک سیستم گیمینگ حتی باجت، نباید کمتر از i3 بست.
اینهم قیاس مع الفارق هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما داری فریم ریت بیش از 60 فریم رو مد نظر قرار میدی که واقعا منصفانه نیست. بحث باجت گیمینگه،نه مانیتور های 144 هرتز که بشدت به IPC و بسامد سی پی یو بستگی دارن.تازه اونهم گرافیک nVidia GTX 980 !!!
قضیه فریم ریت اینه:
پردازش فیزیک و پولیجن و سایه زنی و نور بازی ها روی گرافیک انجام میگیره، و سپس تمام اینها یه رندر کوچولو از طرف سی پی یو میخوان که بعد اطلاعات جمع آوری و فرستاده بشن به مانیتور. درسته هرچقدر گرافیک قوی تر اون رندر کمی حجیم تر خواهد بود (رزولوشن 4کی،یا جزئیات بسیار بالا) ولی اگر گرافیک سطح پاینتر باشه،اون رندر راحت تر توسط سی پی یو انجام میشه.
مشکل اینجاست وقتی فریم ریت بالا باشه مثلا 90 یا 120 یا 200 فریم، اینها نیاز به یک سی پی یو چند هسته ای قدرتمند دارند تا این حجم از درخواست رندر رو پاسخ گو باشه،(چه رندر جزئیات بالا،چه رندر جزئیات پایین) بشدت به IPC و MHz بالا بستگی دارن و بعد به چند هسته ای بودن و در آخر به هایپر تردینگ. برای همین سی پی یو های رایزن و سی پی یو های 6900K نمیتونن در فریم ریت های بسیار بالا با اینتل 7700K رقابت کنن، چرا؟ بخاطر بسامد بسیار بالای سی پی یو 4هسته ای 7700K
ولی برای 60 فریم و به پایین چطور؟!
تمام سی پی یو های ساخت 2015 به این سمت، براحتی میتونن 30 تا 60 فریم رو پوشش بدن و رندر کنن و بازی بدون باتلنک رو اجرا کنن. چه رندر جزئیات بالا باشه (که در مورد بحث ما و لینکی که قرار دادید نیست) و چه رندر کم جزئیات باشه که دیگه بهتر.
این هم یک منبع خوب در همین ارتباط :
Logical Increments
اگر خواستید لطف بفرمائید توضیح بدید که چرا این سایت معتبر اومده گرافیک های کمتر از GTX 1050 رو با سی پی یو های پنتیوم بسته؟!
حتما اینها هم مطالعشون کم بوده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
والا بخدا از خدام هست چیز جدیدی یاد بگیرم از شخص دیگه ای، و باور کنید خیلی وقته از من گذشته که بخوام میدون جنگ راه بندازم توی تاپیک ها و... . هرجا اشتباه داشتم قطعا و صد در صد قبول میکنم اگر کسی دیگه بیاد قشنگ با منبع و جزئیات بهم ثابت کنه.یعنی به این مورد شک نداشته باشید،هیچ غروری در یادگیری،ندارم. خیالتون تخت. هرجا هر پستی ویدئویی چیزی من دادم که ایراد داشت حتما گوشزد کنید و بهم بگید.
ممنونم.سلامت باشید جناب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks