سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
کلاً سمت وبسایت های boss و userbenchmark نرو،این وبسایت ها بصورت صد در صد مبتدی بنجمارک ارائه میدن ، بصورت کلی برای اشخاصی که وقت و حوصله ی دنبال جزئیات گشتن ندارن،خوبه. ولی برای شخصیکه میخواد دقیقا با یک پول مشخص یک چیز مشخص خریداری کنه، بدردشون نمیخوره.
در ارتباط با تفاوت G4620 درست میگید، ولی من سه مدل سی پی یو که هر سه تا رو چک کردم. سی پی یو G4400 و RX 460 هم که تستش رو گذاشتم. هدف این بود بگردیم ببینیم حدودا در کجا باتلنک پیدا میشه که با این ترکیب سیستم، پیدا نشد.
اختلاف بنچمارکی مشخصه، ولی بنچمارک ها با هم فرق دارند.وقتی بحث، بحث بازی هست، فریم ریت و توانایی همراهی کردن سی پی یو با گرافیک مهمه، بنچمارک مثلا سین بنچ دیگه بدرد هیچی نمیخوره،بنچمارک Cpubenchmark.net دیگه بدرد نمیخوره.هر بنچمارکی مسئله ی خاصی رو بیان میکنه.
تفاوتشون واقعا کمه،اونقدر کم که بهتره ندیده بگیریش. ولی 300 هزار تومان برای کسیکه فقط بودجه اش 2میلیونه و میخواد بازی کنه، پول کمی نیست، من باشم و ازم بپرسه با 2300 تومن چه سیستم گیمینگی ببندم،دقیقا همین قطعات رو سفارش میدم با گرافیک RX 470 و دست به سی پی یو نمیزنم چون میدونم میتونه همراهی کنه برای بازی.
ولی یکی ازم بپرسه ورک استیشن میخوام ببندم با 2میلیون، گرافیک 150تومنی بهش پیشنهاد میدم با سی پی یو 800 تومنی! چرا؟ چون نیازش ورک استیشن هست،نه بازی.
در ارتباط با اینکه چرا شرکت ها اینقدر اختلاف قیمت میزارن و اینها...
ببینید تفاوت Core i5 با Core i7 در چیه؟! فقط در i7 یک قابلیت به اسم HT فعال هست! همین. 130دلار (500هزار تومان) هزینه بیشتری میگیرن بخاطر این.
تفاوت قیمت Ryzen 1700 با 1800x چیه؟! شرکت اومده توی 1800ایکس، فرکانس رو 600مگاهرتز آورکلاک کرده،همین،تفاوت قیمت؟! 160 دلار :| حدود 600 هزار تومان.
حالا تفاوت رایزن 8 هسته ای مدل 1700 با 4 هسته ای مدل 1400 چیه؟! شرکت اومده دقیقا 4 هسته ازون 8هسته ای سوزونده و 8مگابایت کش رو درش غیر فعال کرده، و شده یه سی پی یو دیگه! و تازه با 150دلار قیمت کمتر فروخته!
چرا؟ فکر میکنی ضرر میکنه؟
نه.
بحث بازاریابیه.بحث اینه ساختن یک سی پی یو 4 هسته ای از اول، اونهمه کارخونه و آدم و دم و دستگاه، بسیار گرانتر در میاد تا اینکه همون هشت هسته ای رو بیارن 4هسته اش رو بسوزونن.
و خیلی مسائل دیگه که توی این دنیا هست. که البته شرکت ها حق دارن از ما پول بگیرن خب زحمت کشیدن که به اینجا ها رسیدن. حقشون هم هست.نوش جونشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش مدل این کیس تو تصویر رو میدونی خیلی از ظاهرش خوشم اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19882d1495270151-کیس-مخصوص-گیم-clipboard_20170520-5-jpg.jpg
آخرین ویرایش توسط FRANKLIN در تاریخ 20-05-17 انجام شده است
|
|
بفرمائید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CASE Raidmax STRATO
کیس ریدمکس استراتو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصاتش:
https://www.newegg.com/Product/Produ...82E16811156338
البته دیگه تو بازار نیست،اگرم بود قیمتش حدود صد تومن میشد
آخرین ویرایش توسط TechBaMohsen در تاریخ 20-05-17 انجام شده است
Intel Fan
یوتیوب منبع درستی برای نشون دادن فریم ریت سی پی یو و کارت گرافیک نیست
شما هم خیلی جالب مقایسه کردید هرجا که فریم بیشتر داده رو گذاشتید تو تایپیک
درسته هایپرترندیگ تو گیم تاثیر نداره ولی باعث میشه که گیم به این نتیجه برسه که سیستم 4 هسته ای هست . بعضی گیم های جدید با دو هسته مشکل دارند و افت فریم شدیدی میدهند
به نظر من خرید یک core i3 عقلانی تر باشه تا پنتیم
سیستم پیشنهادی استاد امید کاملا مناسب ایشون هست
من جای استارتر بودم یک عدد core i5 میگرفتم بعدش که بودجم رفت بالاتر یک کارت بهتر میگرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین قسمت رو یکم توضیح میدی چون یه پارادوکسی تو این جمله استدرسته هایپرترندیگ تو گیم تاثیر نداره ولی باعث میشه که گیم به این نتیجه برسه که سیستم 4 هسته ای هست
شما خودت می گی هایپرترندیگ تو گیم تاثیر نداره اما می گی یک گیم اگه فکر کنه سی پی یو 4 هسته داره افت فریم نمیده
حالا سه سوال دیگه برام به وجود اومد:
1- یگ گیم از کجا می فهمه که یک پردازنده 4 هسته داره
2- اگه یک گیم انقدر باهوشه که تعداد هسته های پردازنده رو می فهمه خوب اگه یک پردازنده 2 هسته و 2 ترد داشته باشه باز هم می فهمه که با دو هسته سر و کار داره و نه با 4 هسته
3- وقتی یک بازی با 2 هسته دچار افت فریم می شه چطور اگه سیستم مجازا فکر کنه که سیستم 4 هسته داره دچار افت فریم نمی شه
Intel Fan
وقتی بازی با i3 اجرا میشه بازی با 4 هسته کار میکنه ولی بازی ها اونقدر بهینه نیستند که بتونند از هایپرترندینگ به صورت کامل پشتیبانی کنند اونوقت که یک i3 نمیتونه در حد یک i5 هم فرکانس , فریم بده
هایپرترندیگ تاثیر جزعی در گیم داره
با این حال i3 6100 از i5 6400 بیشتر فریم میده چون فرکانس بالایی داره(در بعضی موارد)
Intel Skylake i5-6500, i5-6400 & i3-6100 Review - Page 10
AMD>INTEL (21-05-17), AtrafNET (24-05-17), DOOM999 (24-05-17), SajjadKhati (21-05-17), TechBaMohsen (21-05-17)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ارتباط با این جمله :
لطف بفرمائید فقط 1 مقایسه سیستم تفاوت باجت گیمینگ بین i3 با مدل های پنتیوم قرار بدید. من از خدامه چیزی یاد بگیرم که واسم جدید باشه.هرجا که فریم بیشتر داده رو گذاشتید تو تایپیک
اصلا شما به بنده ثابت کنید دارم اشتباه میکنم که Pentium گرافیک های RX 460 و GTX 1050 رو بالتنک میکنه.
می تونید ثابت کنید؟ اگر نه، لطف بفرمائید جملات این شکلی رو بیان نکنید.
بنظرتون چه دلیلی داره بخوام به یک نفر سیستم بد پیشنهاد بدم؟ سادیسم دارم یا مطالعه ام پایین هست؟
اگر مطالعه ام پایین هست، لطف بفرمائید یک تاپیکی چیزی بهم بدید من برم مطالعه کنم که برای یک سیستم گیمینگ حتی باجت، نباید کمتر از i3 بست.
اینهم قیاس مع الفارق هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما داری فریم ریت بیش از 60 فریم رو مد نظر قرار میدی که واقعا منصفانه نیست. بحث باجت گیمینگه،نه مانیتور های 144 هرتز که بشدت به IPC و بسامد سی پی یو بستگی دارن.تازه اونهم گرافیک nVidia GTX 980 !!!
قضیه فریم ریت اینه:
پردازش فیزیک و پولیجن و سایه زنی و نور بازی ها روی گرافیک انجام میگیره، و سپس تمام اینها یه رندر کوچولو از طرف سی پی یو میخوان که بعد اطلاعات جمع آوری و فرستاده بشن به مانیتور. درسته هرچقدر گرافیک قوی تر اون رندر کمی حجیم تر خواهد بود (رزولوشن 4کی،یا جزئیات بسیار بالا) ولی اگر گرافیک سطح پاینتر باشه،اون رندر راحت تر توسط سی پی یو انجام میشه.
مشکل اینجاست وقتی فریم ریت بالا باشه مثلا 90 یا 120 یا 200 فریم، اینها نیاز به یک سی پی یو چند هسته ای قدرتمند دارند تا این حجم از درخواست رندر رو پاسخ گو باشه،(چه رندر جزئیات بالا،چه رندر جزئیات پایین) بشدت به IPC و MHz بالا بستگی دارن و بعد به چند هسته ای بودن و در آخر به هایپر تردینگ. برای همین سی پی یو های رایزن و سی پی یو های 6900K نمیتونن در فریم ریت های بسیار بالا با اینتل 7700K رقابت کنن، چرا؟ بخاطر بسامد بسیار بالای سی پی یو 4هسته ای 7700K
ولی برای 60 فریم و به پایین چطور؟!
تمام سی پی یو های ساخت 2015 به این سمت، براحتی میتونن 30 تا 60 فریم رو پوشش بدن و رندر کنن و بازی بدون باتلنک رو اجرا کنن. چه رندر جزئیات بالا باشه (که در مورد بحث ما و لینکی که قرار دادید نیست) و چه رندر کم جزئیات باشه که دیگه بهتر.
این هم یک منبع خوب در همین ارتباط :
Logical Increments
اگر خواستید لطف بفرمائید توضیح بدید که چرا این سایت معتبر اومده گرافیک های کمتر از GTX 1050 رو با سی پی یو های پنتیوم بسته؟!
حتما اینها هم مطالعشون کم بوده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
والا بخدا از خدام هست چیز جدیدی یاد بگیرم از شخص دیگه ای، و باور کنید خیلی وقته از من گذشته که بخوام میدون جنگ راه بندازم توی تاپیک ها و... . هرجا اشتباه داشتم قطعا و صد در صد قبول میکنم اگر کسی دیگه بیاد قشنگ با منبع و جزئیات بهم ثابت کنه.یعنی به این مورد شک نداشته باشید،هیچ غروری در یادگیری،ندارم. خیالتون تخت. هرجا هر پستی ویدئویی چیزی من دادم که ایراد داشت حتما گوشزد کنید و بهم بگید.
ممنونم.سلامت باشید جناب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AtrafNET (24-05-17), gigabyte2017 (21-05-17), ramin1000 (21-05-17), SajjadKhati (21-05-17)
پردازنده i3 که دو هسته بیشتر نداره چطور بازی با 4 هسته کار می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم شما هسته و ترد رو یکی می دونی ولی اصلا ترد به معنای هسته نیست تا اونجا که من می دونم
|
|
Intel Fan
i3 فرکانس بییشتر حدود 500 مگاهرتز بالاتره
ورژن 4 گیگ rx 460 با ورژن دو گیگش تفاوت انچاننی نداره در حد 2 الی 7 فریم
با پنتیوم مولتیتسکینگ نمیتونید انجام بدهید طرف باید گیم رو ببنده و کار های دیگشو انجام بده چون سی پی یوش همیشه 100 درصده نمیتونه تو بازی های جدید هم گوگل کروم رو باز کنه با دیسکورد با دوستاش چت کنه برنامه مانیتورینگ بازی رو اجرا کنه و تلگرامش باز باشه و ... ( من پنتیوم داشتم و همیشه زجر میکشیدم)
شما لینک زیر رو نگاه کن پنتیوم 2020 را با 3220 هستش که خیلی تفاوت داره
Results: F1 2012 - Is This Even Fair? Budget Ivy Bridge Takes On Core 2 Duo And Quad
بنچمارک جدیدتر پیدا نکردم ولی همونقدر که پنتیوم قدیمی نسبت به پنتیم جدید قویتر شده i3 هم قویتر شده و بازی ها هم منابع سخت افزاری بیشتری نسبت به گذشته میخواهند
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 21-05-17 انجام شده است
AtrafNET (24-05-17)
Intel Fan
AtrafNET (24-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks