بفرمائید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahman4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات:
قیمت کل شد 1میلیون و 979 هزار تومان.کد:GIGABYTE P110-D3 LGA1151 H110 Mainboard Intel® Pentium G4400 Skylake Processor AData XPG Z1 8GB 4GBx2 2400Mhz CL16 DDR4 Sapphire NITRO RX 460 4GB GDDR5 GREEN GP480A-ES 80Plus Bronze PSU Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3 GREEN Z+ Grand White Mid-Tower Case GREEN GF120FSB Case Fan x2 GREEN Notus200-PWM CPU Cooler
و اما چرا این سیستم :
1) با کیفیت ترین مادربورد توی این رنج قیمت هست جوریکه مطمئن باشیم آسیبی به قطعات دیگه نرسونه و خودش هم عُمر طولانی داشته باشه.
2) این سی پی یو برای بازی کاملا مناسب هست کوچکترین نگرانی بابت گلوگاه،نداشته باشید.
3) جزو رم های خوش قیمت بازار هست.کیفیتش هم خوبه.
4) بهترین گرافیکی که توی این رنج قیمت میشد گرفت این هست،این گرافیک میتونه تمام بازی ها رو بر روی حداکثر تنظیمات با نرخ فریم حدود 60، بر روی رزولوشن 1280در720 (اچ دی) اجرا کنه. اگر مانیتور شما 1280در720 باشه،همین گرافیک عالی هست و هیچ گرافیک گرانتری لازم نیست بخرید!
ولی اگر مانیتور شما FULL HD هست (رزولوشن 1920در1080)، بجاش کارت گرافیک AMD RX 470 رو پیشنهاد میدم. با کارت گرافیک RX 470 میشه تمام بازی ها روی فول اچ دی روی حداکثر تنظیمات گرافیکی روی 50-60فریم براحتی اجرا کرد.اگر خواستید پول بیشتری خرج کنید، RX 470 تهیه کنید و بقیه قطعات رو دست نخورده بزارید چون خوب هستن.
اگر هم مانیتورتون فول اچ دی (1920در1080) هست و نمیتونید بیش از این خرج کنید، همین گرافیک RX 460 میتونه همه بازی ها رو اجرا کنه ولی بایستی تنظیمات گرافیکی رو مقداری پایین بالا کنید.
نکته» بهیچوجه گرافیک RX 550 نخرید. قدرتش نصف RX 460 هست.
نکته بعدی» اگر تونستید صبر کنید، گرافیک RX 560 اومد، بخریدش.هم قیمت با همین RX 460 هست.
نکته ی دیگر!» گرافیک GTX 1050 نسبت به قدرتی که ارائه میده بیش از حد گرون هست. همینطور GTX 1050 Ti خیلی خوبه ولی در مقابل RX 470 حدود 25% ضعیف تره که نمیصرفه بیاید پول پای GTX 1050 Ti بدید.
5) پاور خوب نسبت به قیمتش. کیفیتش هم خوبه. مقدار واتش هم بیش از حد نیاز هست، و برای همین وات بیشتر انتخاب کردم واستون که فشار کمتری به پاور بیاد، طول عمر بیشتری داشته باشه، و نویز کمتری تولید کنه.
6) هارد های سیگیت، نسبت به قیمتشون، کیفیت و عملکرد خوبی دارن.
7) مناسب ترین کیس با این قیمت. کیس بروز و خوبی هست چون میدونم برای سال ها نمیخواید عوضش کنید.
8) دو عدد فن ، هر کدوم 12.5 تومن، میشه در کل 25 تومن. این دو فن رو این شکلی نصب کنید : یک فن در جلوی کیس رو به روی کارت گرافیک. یک فن در سقف. (خود کیس هم یک فن در پشت داره)
9) این سی پی یو کولر هم انتخاب کردم هرچند نیاز واجب بهش ندارید ولی اگر ببندید روی سی پی یو خیالتون تخت هست که هرچقدر فشار به سیستم بیارید، مشکلی پیش نمیاد و میتونید 24ساعت بازی کنید و نگران قطعات داخل کیس نباشید.
در کل کیس خوب و با کیفیتی هست. من که پیشنهاد میدم اگر تا 3میلیون تونستید جمع کنید، یک کیس به مراتب بهتر میشه گرفت ولی اگر همین نهایت بودجه اتون هست، همین کیس عالیه.
همه قطعات رو هم چک کردم به جز سی پی یو،همگی گارانتی دو سه ساله دارند.
انشالله خرید خوبی داشته باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks