راستش دوست من سری 300 و حدودا 6-12 ماه دیگه تا اونجایی که من می دونممن دیشب سایت nvidia رو یه گشتی زدم خبری از کارتهای dx11 ندیدم
دوستان خبری دارن بگن
کاربر شهرسختافزار
من دیشب سایت nvidia رو یه گشتی زدم خبری از کارتهای dx11 ندیدم
دوستان خبری دارن بگن
در مورد پاور
من 5 تا رام و رایتر دارم
2 تا هارد دارم بعدا اظافه هم میکنم
به نظرم آینده نگری بیشتری کردم اگه 30 ،40 تومن اظافه خرج کنم
یا خیلی 1230 زیاده نظرتون چیه؟
کیس چلنجر midle towerش چنده همون 340 تومنیست؟
Motherboard dfi or giga ex
و مادربرد و گرافیک و هنوز تصمیم نگرفتم
چکار کنم
آخرین ویرایش توسط Vahid_ath در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
راستش دوست من سری 300 و حدودا 6-12 ماه دیگه تا اونجایی که من می دونممن دیشب سایت nvidia رو یه گشتی زدم خبری از کارتهای dx11 ندیدم
دوستان خبری دارن بگن
Chess Is Life
reza76622201 (14-07-09), Vahid_ath (14-07-09)
کاربر شهرسختافزار
من دیشب بازم دنبالش گشتم
البته خبرها اکثرا غیر رسمیه من اعتبار سایتهارو نمیدونم چقدره ولی برداشتم این بود که خبرهاشون درسته
کوارتر چهارم 2009 (احتمالا دسمبر) کارتهایati که از تکنولوژی 40 نانومتری بیرون میاد
مشخصاتشونو اینجوری فهمیدم
تک جی پی یو rv870 با کد 5870
تک جی پی یو rv840 با کد 5850
دوال جی پی یو rv800 با کد 5870x2
کارتهای nvidia هم اوایل 2010با چیپ gt300
اینهارو من فهمیدم
...............................
دوستان گارانتی گلسان چطوریه
چندسال گارانتی میکنه
من خیلی از dfi خوشم اومده منتها نمیخوام بعدا اگه مشکلی پیش اومد بخاطر گارانتی بیفتم تو دردسر
گیگابایت خوبی که داره آواژنگ پشتشه آدم غمی نداره
reza76622201 (14-07-09)
راستش جای دیگه دوستان اصلا راضی نبودن شایدم موردی بوده ولی خب با آواژنگ که مقایسه نمیشه!دوستان گارانتی گلسان چطوریه
چندسال گارانتی میکنه
من خیلی از dfi خوشم اومده منتها نمیخوام بعدا اگه مشکلی پیش اومد بخاطر گارانتی بیفتم تو دردسر
گیگابایت خوبی که داره آواژنگ پشتشه آدم غمی نداره
Chess Is Life
reza76622201 (15-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از اطلاع رسانيتون. کاملا موافقم. اين روزها شرکتهايي مثل گلسان که نماينده و گارانتي کننده کارتهاي گرافيک Inno3D و Force3D هستند به فعاليتهاي جانبي مثل گارانتي مادربورد روي مي آورند که متاسفانه در اون زمينه خوب عمل نمي کننتد و بدتر وجهه خودشونو پايين ميارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آواژنگ هم که توي گارانتي توي ايران واقعا تکه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks