mili_snax (04-09-08), murizaki_2000 (04-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پول انتخاب خوبی انجام دادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mili_snax (04-09-08), murizaki_2000 (04-09-08)
Xtreme (05-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب اگر پول بیشتری بود میشد قطعات بهتری هم پیدا کرد ولی به نظرم انتخاب بدی نیست !!!
Overclocker (05-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من خیلی هم خوب هستند ! چون تو اورکلاک کارایی خوبی ندارن ولی برای مصارف عادی خوب هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مخصوصا نسبت به قیمتی که دارند !!!
Overclocker (05-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب تو این رنج قیمت انتخاب های بهتری بود . مادربردهای xfx از نظر بایوس ساپورت خوبی ندارند . به نظرم خرید یک برد از یک شرکت با تجربه تر از نظر بردسازی خیلی بهتر بود . در کل تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (05-09-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب من همینجوری هم این مادربورد رو انتخاب نکردم .... یه چندتا ریویو ازش پیدا کردم و فکر می کنم تو این رنج قیمت (84 تومن ) این بهترین انتخابم بوده !!!! تو چندتا از ریویوها دیدم نتایج بدست اومده توسط این بورد حتی بهتر از p35-ds3r بوده !!! اگه خواستید می تونم لینکش رو هم براتون بذارم .... روی هم رفته فکر می کنم با انتخاب این بورد با این قیمت مناسب تونستم سی پی یو و کارت گرافیک قویتری بردارم .... تا نظر شما چی باشه ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 05-09-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
این همون ریویوی کذایی هست که من رو اغفال کرد !!!!!
http://www.legitreviews.com/article/529/1/
Overclocker (06-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربردت نسبت به قیمتی که داره حرف نداره و همینطور که تونستی انتخاب خوبی انجام بدی که کار گرافیک و CPU خوبی برداشتی اگر مادربرد دیگه ای انتخاب میکردی نمیتونستی 9600GT انتخاب کنی و E8400 که حرف ندارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 05-09-08 انجام شده است
murizaki_2000 (06-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
اما ای عزیز چرا 9600
تو که bentch mark ها رو دیدی بهتر نبود 8800 gt ور می داشتی رم های پاتریوت متاسفانه remark هستند البته اینایی که تو جهان سوم هستند و خانه های اخر حافظه دچار مشکل هستند نمونش تو anti cheat کانتر چون این برنامه اخرین خانه ها میشینه روی اکثر رم های پاتریوت صفحه ابی که منجر به ریست می شه علت ؟
نمی دونم
اما به هر حال مبارک باشه کاش 8800 gt ور می داشتی که تو بازی کم نمی اوردی یا 4850
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks