آها به این نتیجه نرسیده بودی که وقتی اشکال های بی مورد میگیری ، برا جواب دادنش ، وقت کم ارزشه؟
مهندس ، من دارم میگم اون مدل از سیگیت در مقابل بلک ، حرفی برا گفتن نداره . خوبه اتوماتیک از طرف آدم نتیجه میگیری .
تو مهندس یا منی اختلاف 7 دسیبل رو نمیدونی چیه ، یا سرچ نکردی که اختلاف شون چقده :
Western Digital's Caviar Black hard drive - The Tech Report - Page 13
Western Digital Caviar Black 2TB specifications | Expert Reviews
Seagate Barracuda 7200.12 1TB specifications | Expert Reviews
Western Digital Caviar Black 4TB review - Noise levels | Hardware.Info United Kingdom
در بدترین حالت که بیکاری باشه ، اختلاف 2 دسیبل رو دارن
100 هزار تومن کم اومده رو غصه شو میخوری؟ خوب بگو تو لیست پیشنهادی من ، باید کدوم قطعه به قول تو قدرت (نه کیفیت شو) بهتر میکردم؟
همه ی اینا ملوم نیستن چجوری تستاشون انجام شدن؟
تست های گرافیک تو ملومه چجوری تست شدن؟ اگه ملومه ، 290X در بدترین حالت اش تو ریزولیشن 1600*2560 ، تو بازی theif تحت منتل ، 67.5 فریم داد ، چطور تو تست اونا 55 فریم داد؟ نکنه قضیه ی همون آب پاکی دایرکت ایکس 12 باشه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان یخ زدم خیلی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من تعجب میکنم که چرا Nvidia با این درایوراش ، سر زبونا نیوفتاد . چرا جزئیات تست ، گفته نشد؟ سئوالی که عجیب ذهنمو مشغول کرد اینه که با اینکه این تست رو دیده بودی و از تمام جزئیات (بی جزئیاتش) خبر داشتی ، باز میگی در این شرایط 270X قویتر از 760 هه . میشه بگی دلایل ات چی بود؟
منم حرفم رو رو هوا نزدم . طبق آمار و ارقام گفتم واسه همین الانم میگم 270X در اغلب شرایط (که گفتم) بهتر از 760 و 280X بهتر از 780 و همونطور که میبینی گاهی هر دوشون هم بهتر از 780ti دو و خوردی میلیونی ان نه مثل تو بگم چون گرونتره ، بهتره . منطق از این بهتر من تو عمرم ندیدم .
من عقیده مو به زور تحمیل میکنم یا نمیکنم ، حداقل با دلیل میکنم . تبلیغ شخصی میکنم یا نه ، به تو مربوط نیست . بدتر از تبلیغ تو نیست که اینجا تک فروشنده ای .
مثل تو نیستم که با 4 تا اشکال بی مورد ، وقت طرف رو بگیرم و وقتی جوابت داده شد ، هیش حرفی نزنم ، تهش به بهونه ی وقت تلف کردن ، کم بیارم

Bookmarks