خدوست من شما وقتی کالایی رو پیشنهاد میدید قطعا با دلیل و منطق خودتون سازگار هست همونطور که تمامی دوستان در اینجا این موضوع در موردشون صدق می کنه البته بهتر هست که بیشتر به جای اینکه تجربی صحبت کنیم کمی هم تجربه را با چاشنی علم قاطی کنیم و صحبت کنیم البته اطلاعات روز هم بسیار موثر هستوب فرد متقاضی در این بین سئوالی نپرسید که کمک اش کنیم . هر سئوالی که پرسید ، سعی کردیم کمک اش کنیم .
در مورد صدای هارد بلک ، تقریبا تو همه ی آمارها اختلاف 2 دسیبل رو حداکثرش داره . 2 دسیبل حداکثر به اندازه ی 2 برابر (اون جور که من فهمیدم) ، صدای بیشتری داره . اما سئوال من اینه :
1) مگه هاردهای معمولی ای مثل گرین ، چقد صدا دارن که 2 برابر اش بخاد حتی تو خلوت و شب ، مشکل ایجاد کنه و اذیت کنه؟
2) من هیچ وقت یه کالای بی کیفیت رو واسه هیش کی پیشنهاد نمیدم که میگی ارزون دربیاد یا نیاد . اصلا با 300 تومن بجا هزینه رو این ، حتی 5 تا هارد 1 ترا بتونه بخره . نه 2 تا . اینو خریدار بعد چن سال متوجه میشه . نه الان . وگرنه پیشنهادم بجا اون مادربرد ، Asrock H81MDGS بود ، رم و پاور و ... هم همینطور. اگه دوس داری بجا یه ترا بایت 300 تومنی ، 2 ترا بایت داشته باشه ، خوب خودت بیا پیشنهاد بده دیگه
3) خودت که همون پست ای رو ازم نقل قول کردی که جوابت توشه باز سئوال میپرسی؟ من گفتم فقط واسه سرعت اش اینو پیشنهاد دادم؟ اگه سرعت بود ، به قول تو میرفتم یه SSD پیشنهاد میدادم کنارش . هر چند به 32 گیگ SSD هم نمیرسید (نه دو تا هارد Raid پیشنهاد بدم برا افزایش سرعت واسه سیستم گیمینگ که هم به کارش نمیاد و هم ریسک هم وجود داره) . هم بخاطر سرعت و مخصوصا بخاطر کیفیت اش اینو پیشنهاد دادم مثل همه ی قطعات دیگه ی با کیفیت دیگه ای که پیشنهاد داده شد
در مورد هاردی که پیشنهاد دادید من تا اونجایی که اطلاع دارم به صورت کاملا محدود در بازار موجود هست حتی در شهرستان ها اصلا این کالا اصلا پیدا نمیشه پس در درجه اول کالا باید برای خرید موجود باشه
دوم اینکه اینجا محل اشتراک گزاری هست من نباید چیزی رو به شخص یا فردی گوشزد کنم من با دلایل منطقی موضوع رو بررسی می کنم شاید خودم هم متقاعد شدم بحث موضوع با دانش من نتاقض داره و موضوع باعث میشه من هم خودم رو به روز کنم ! شاید یک نصیحت برادرانه داشته باشم بت که لفظ صحبتت و استفاده از کلمات رو اگر متفاوت کنی شاید تمامی موضوع ها حل بشه و حتی اگر من هم اشتباه بگم و با لفظ درست موضوع رو تفهیم کنی به من - به راحتی من از موضع خودم کوتاه بیام و حرف شما رو فرا بگیرم نه اینکه بگم شما درست میگید و موضوع رو با گفتن نداشتن وقت و غیره تموم کنم ...
در این فروم می تونی تایپیک هایی رو از خود من پیدا کنی که اطلاعاتم در حد صفر مطلق بوده و انقدر بحث کردم و اطلاعات کسب کردم که الان به این جایگاه رسیدم و هنوز هم جلوی شما اساتید خیلی از موضوع ها رو اطلاع ندارم
در مورد اینکه فرد مورد نظر چه هاردی رو بگیره در موضوع قبلی اشاره کردم هارد یکی از قطعات ریسک هست شما می تونی دو مدل مشابه با سریال پشت سر هم بگیرید تست کنید یکی سرعت حدود 10 MB/sec بیشتر از هارد دیگر باشه !! پس من ترجیح میدم روی این کالا اصلا بصورت قطع و یقین نظر ندم
بعد شما معیار انتخاب می کنی برای مقایسه پس معیاری که انتخاب می کنید می بایستی که دارای چارت درست و مناسب باشه به طور مثال اگر می گید یک هارد 2 DB دارای صدای بیشتری هست 2 DB صدای زیادی نمیشه خوب این غلط هست !! وقتی که شما داری معیار رو برای همه هارد ها 15 DB صدا رو به طور مثال در نظر میگیری هاردی که دارای 17 db صدا هست قطعا در رتبه هارد های پر صدا قرار خواهد گرفت!! و نمیشه گفت 2 تا چیزی نیست و موضوع رو کلا فراموش کرد!
فکر کنم برای اینکه این موضوع رو متوجه بشید باید ادبیات فروم رو بیشتر بش دقت کنید اینطوری مطمعن باشید به شما و سخنان شما هم بیشتر بها داده خواهد شدبعدش به اوستا حسام بگو که فقط بلده اشکال بگیره ، بد که جوابش داده شد ، به بهونه ی وقت تلف کردن ، بزنه در ره و سئوالای منو بی جواب بزاره؟ انگار سئوالای این ، وقت تلف کردن برای ما نیست و خیلی دانشمنده و مایی که 4 ساعت واسه جوابش وقت میزاریم ، وقتمون به ثانیه ای هزار تومن خریده میشه . چندین سئوال بی مورد مثل قضیه ی پاور ، گرافیک کرد که کل جوابش داده شد اما سئوال منو جواب نداد و یه اتهامی زد و رفت . تنها اشکال وارده همین نویز (سر و صدای) هارد بود که درست بود و من اصلا به این مولفه توجه نکرده بودم (نه سرعت و کیفیت اش)
خوب دوست عزیز این مقایسه شما باز هم از دیدگاه غلط داره بررسی میشه شما وقتی که کارت را اورکلاک می کنید با حالت نرمال کارت قوی تر مساوی خواهد شد ( در خوشبینانه ترین حالت) در صورتی که کارت قوی تر قابلیت اورکلاکینگ رو داره و می تونه قدرت خودش رو افزایش بده!با این حال خوب شد که خودت مقایسه ی R9 270X رو با GTX 760 پیش کشیدی :
اولا که هر کارتی که مثلا یه تومن قیمت شه بخاد با اورکلاک شدن ، و با اضافه شدن 50 تومن رو سرش (1.050 تومن) ، کارایی ای مثل برند برتر اش بدون اورکلاک که 1.5 تومنه پیدا کنه که باید کاسه کوسه ی برند بالاتر رو جم کرد که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما ، میشه بگی چرا از لحاظ داریور ، Nvidia بهتره؟ منظورت اینه که زود به زود درایور رو به روزرسانی میکنه یا درایورش قدرتمندتره؟
من دو تا سئوال از اوستا حسام درباره ی گرافیک کردم که سئوال مو جواب نداد . گفتم :
چرا کارخانه ها فرکانس هایی رو برای کارت های خود انتخاب می کنند : دلیل این موضوع این هست که اونها بیشترین پایداری برایشون اولیت داره تا بیشترین پرفرمنس پس وقتی موضوع کارایی مطرح هست شرکت ها پایدار ترین حالت های ممکن رو در نظر می گیرند و بر طبق اونها فرکانس کارت خودشون رو بر روی بایوس اونها ذخیره میکنند
بعد هم معیار قیمت رو باید قیمت جهانی در نظر بگیرید نه قیمت های موجود در بازار ایران به دلیل اینکه ممکن هست کالایی به دلیل محدودیت واردات دارای قیمت فضایی باشه!
به شخصه کارت 270X رو تست نکردم و ترجیح می دم درصدی برای اون در نظر نگیرم و اصلا هم به ریویو های سایت های مختلف در این زمینه بسنده نمی کنم!1) 760 چقد از 270X قویتره؟
میانگین اش 10 درصد و تا 15 درصد هم شاید باشه . ما میگیم ، 15 درصد 760 از 270X قویتره
یک سوال در مورد مقایسه اینها با هم دیگه دارم!2) منتل در چه شرایطی و چقد از دایرکت ایکس ، قویتره ؟
منتل ، حداقل از 6 تا 45 درصد از دایرکت ایکس قویتره . 3 شرط اساسی واسه قدرت منتل هست که هر کدومش عمل شه ، قدرتش بالاتر میره . اول اینکه cpu هر چی ضعیف تر باشه (به نسبت gpu) ، دوم اینکه گرافیک هر چی قویتر باشه (به نسبت cpu) و سوم اینکه ریزولیشن بازی هر چی پایین تر باشه ، اختلاف منتل با دایرکت ایکس به 45 درصد اش نزدیک تر میشه. تو بدترین شرایط که تقریبا میشه اینو تصور کرد با یه APU 7850K ، ریزولیشن یه بازی رو تا حداکثرش (تو ایران ، فول اچ دی) ببری یا اینکه کانفیک مجزا ای مثل 4770 با گرافیک R7 240 DDR3 ، ریزولیشن یه بازی رو تا فول اچ دی ببری که در این صورت ، منتل 6 درصد بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه و تو یه کانفیگی مثل 4440 و 290X و ریزولیشن پایین مثلا 800*1280 ، بهترین بازدهی ینی حداقل بالای 43 درصد منتل بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه .
در این سیستم که حدس زدنش سخت نیست؟ ها؟ حتی اگه این کاربر ، تو فول اچ دی هم با کانفیگ 4670 و 270X هم بازی کنه ، نسبت به دایرکت ایکس میشه راحت گفت که 10 تا 15 درصد حداقلش بهتر از دایرکت ایکس عمل میکنه ینی عدل برابر قدرت 760 (حداقلش ها ، گفتم که متغییره و تو شرایط مختلف ، حتی بهتر از 760 میشه) ، و این در صورتی هه که ما نسخه ی اورکلاک شده ی 270X رو در نظر نگرفتیم . ینی با 200 تومن پول کمتر ، قدرتی بالاتر از قدرت 760 پیدا میکنه . اینا چیزا رو درسته که عمومی تست نشد (ینی اینکه تست ها با منتل به نسبت دایرکت ایکس خیلی زیاد نیست اما راحت میشه با این میزان تست ، کاربری که پیشنهاد میده ، برا خودش 2 ، 2 تا 4 تا کنه ، بعد پیشنهاد بده و بعد دم از ارزش خرید بزنه و غصه ی پول طرف رو بخوره)
حالا این بماند که طرف وقتی پیشنهاد میده ، مادربردی پیشنهاد میده که فقط کراس فایر رو ساپورت میکنه اما دم از قدرت و انتخاب 760 میزنه
اول اینکه انویدیا به دلیل Policy که داره با شرکت های بازی سازی رابطه خیلی بهینه تری داره به خاطر همین موضوع درایور هایی که عرضه میشه Base های بازی های مختلف هستند و این موضوع در اجرای بازی ها مشهود هست!( این موضوع رو تقریبا همه می دونند اما چرا جایی از اون خبری نیست بنده اطلاع ندارم)
در مورد اینکه چرا Driver های Nvidia بهتر هست دلیل اون به روز بودن نیست دلیل اون Source هایی هست که در صورتی که کمی برنامه نویسی بدونید می تونید در درایور ها پیدا کنید که متاسفانه این امکانات در Ati کمتر هستند و دسترسی به اونها کمی اطلاعات بیشتر نرم افزاری رو لازم داره!








Bookmarks