بخاطر اینکه به این نتیجه رسیدم که بحث با شما وقت تلف کردنه و بر اساس داشته های غلط خود با تهاجم فرهنگی حرف می زنید!
وقتی حرف از کیفیت هارد وسترن دیجیتال بلک می زنید، در واقع مشخصه که اصلاً سیگیت رو به عنوان کیفیت خوب و ارزشمند تلقی نمی کنید و اون رو فاقد ارزش می دونید! اینجوری دارید یک طرفه به قاضی می رید و مطمئن باشید اگر شرکت سیگیت مثل شما قرار بود فکر کنه، الان در شرکتش رو باید گل می گرفت می رفت پی کارش! چون عملاً در کنار وسترن دیجیتال، حرفی برای گفتن در مارکتینگ بین المللی نخواهد داشت و سالانه ضرر های میلیاردی متحمل خواهد شد!
در مورد نویز اون هارد، اتفاقاً تفاوتش بسیار فراتر از 2 دسیبل هست! معلوم نیست چطور اون تست انجام شده! به قول آقا نیما رو میزی چیزی بوده! درون کیس براحتی میشه اعتراف کرد که تفاوت فراتر از 7 دسیبل هست!
حالا بنده شخصاً کاری به نویز اون هارد دیسک ندارم! بحث بنده این بود که با بودجه ی ایشون، خرید هارد 300 هزار تومانی منطقی نیست. چون علاوه بر اینکه فراتر از نیاز کاربریشون هست، بلکه 100 هزار تومان از بودجه شون رو که می تونن رو بخش دیگه ای از قطعات اختصاص بدن که کارایی بهتری دریافت کنند!
همه چیز که کیفیت نیست! اگر سایر ویژگی ها رو فدای کیفیت کنید، مشکل خودتونه و در جایگاهی نیستید که بخواید عقیده ی خودتون رو به زور به کسی تحمیل کنید و به زور بگید بخاطر کیفیتش طرف بخواد فلان انتخاب رو داشته باشه! یا اینکه به زور قطعه ای رو توصیه کنید که در بازار عمومی کشور موجود نیست و تبلیغات شخص خاصی رو در پیش بگیرید!
شما زمانی می تونید ادعا کنید که بهترین پیشنهاد رو ارائه دادید که توازن بین کیفیت، کارایی و ارزش خرید متناسب با بودجه ی خریدار رو در نظر گرفته باشید!
اگر از حیث خرابی باشه بنده در 2 ماه گذشته، دو عدد هارد بلک وسترن دیجیتال رو به دلیل خرابی و سوختگی به شرکت سازگار ارقام ارجاع دادم که با یک نو تعویض کردن! یکیش رو خود مشتری ارجاع داد!
البته این خرابی می تونه دلایلی زیادی از جمله استفاده ی نادرست کاربر باشه. کاری بهش نداریم!
این باشه خدمت شما تا عملاً آب سردی بر روی شونه های شما باشه و به صورت رسمی تمام حرفاتون در حوزه ی منتل رو با قدرت تمام نقض کنه:
کارت گرافیک های انویدیا با درایور جدید کارایی بهتری نسبت به AMD ها دارند!
البته چند اخبار هم در حوزه ی منتل وجود داره که برتر از دایرکت ایکس می دونن که اکثراً با نسخه ی قبلی دایرکت ایکس مقایسه شده که عملاً این منصفانه نیست!
ضمناً بنده برای اون لیست پیشنهادی کارت R270X قرار دادم! اونوقت خودم نمیام با دست خودم لیست خودم رو نقض کنم!!!!!!
تشخیصی که بنده در ارائه ی اطلاعات خودم دادم، کارت AMD رو بنا به دلایلی که مد نظر داشتم، برتر از GTX 760 دونستم! اما این به این معنا نیست که 270X رو به طور کلی برتر از GTX 760 بدونم! شما اگر چنین نمی دونید، نظرتون کاملاً محترمه و ما قصد تحمیل کردن برتری کارت انویدیا بر AMD رو بر شما نداریم. این انتظار متقابل رو هم از شما داریم که به حد و حدود هم احترام بذاریم. به نظرم این حداقل کاری هست که از دست تمامی ماها که کاربر در این انجمن هستیم، بر میاد.
ضمناً کارت GTX 760 به مقدار قیمت گرون تری که نسبت به R9 270X در بازار جهانی داره، به همون اندازه برتر هست و این کاملاً منطقیه!

Bookmarks