عزیز عماد خبر داره که من تستی سراغ دارم که E4500 با یکم اور راحت از E6550 رد میشود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...............
بعد در مورد حرف کسرا جان اینرو بگم توی اور E4500 راحت E6550 و میگیره این موضوع هم بعدا به کسرا جان ثابت میکنم
سوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
corsair رم خوبیه (حیف که مشهد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اما به نظر من gskill بهتر اور میشه.
در مورد خنک کننده من تا cpu bus= 266 تونستم با 4500 برم و دما را با فن استوک در حد 57 نگه دارم (تست 6 ساعته با prime95) اما بالاتر متاسفانه دما خارج از کنترل بود ولی سیستم پایدار عمل میکرد.
با تشکر.
موافقم امیر خان ... (البته 6550 اور نشده رو)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خطاب به دوستمون که تاپیک داده , اگه قصد Over کردن داشته باشی , 4500 هم از نظر کارایی هم از نظر قیمت عالیه ... می تونی از اور کلاکر های حرفه ای هم توی این انجمن ( عماد PCminister و امیر Micron و ...) کمک بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو هم بگم که 6550 رو با یه Main خوب میشه تا 4000 رسوند .
موفق باشی عزیز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره کارت گرافیک شرکت شاب دو نوع 8800gt Gainward داره یکی با رم 1gb و دومی
با رم 512 ولی با فن refrence البته در سایت Gainward مدلی هست که over نشده و
با همان فنی که روی مدل 1gb است که به نظر کولینگ قوی داره

به نظر شما با فن refrence بخرم برای over مشکلی نداره در ضمن در این قیمت inno3d
فرآیند هم هست اگه کسی از این گارانتی شماره و سایتی داره لطفا معرفی کنه
یادمه یکی از دوستان در اینجا کارتهای inno3d فرآیند رو با قیمت 265 'گذاشته بود
در ضمن اگر دوستان برند دیگه ای با همین قیمت می شناسند لطفا معرفی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
micron جان اگه به ماهم معرفی کنی که رم روبا همان قیمت بخریم که عالی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا گارانتی رمهای Crosair , کروشل و gskill رو به من بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kasra23 جان فکر کنم 6550 یکی برای قیمتش که تازگی ها بالا رفته و یکی برای آمدن
45nm ها به صرفه نیست
من باید چه سلیکونی استفاده کنم برای over (لطفا ارزون باشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بازهم از توجه شما دوستان بسیار متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی سئوال پرسیدم شرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید