با درود
لطفا تا قیمت 1.500.000 تومان یه سیستم پیشنهاد بفرمایید
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
با درود
لطفا تا قیمت 1.500.000 تومان یه سیستم پیشنهاد بفرمایید
متشکرم
خوبه این قیمت دست من رو هم برای معرفی باز میگذاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : Intel Core 2 Quad Q6600
Mainboard : ASUS - Maximus Formula
Memory : CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800 - CL4
Hard Disk : Samsung Sata II 320 - T166
VGA : Gainward GF 8800GT 512
DVD-RW & Combo : NEC AD-7173S - SATA + COMBO ASUS
Modem : Gigabyte 56K HCF
Monitor : SAMSUNG - 19" - BW1931 - LCD
Case : Green Case - Tuniq II
Mose And Keyboard : User Like
Speaker : Logitech - X-530
Power Supply : GREEN - GP780B EPS
CPU Fan : Cooler Master - Hyper TX
من این سیستم رو پیشنهاد میکنم گمونم قیمتش حدود یک میلیون و ششصد در بیاد ولی سیستم کاملا حرفه ای است
من کیبرد و موس رو به عهده خودنون گذاشتم
شما نگفته بودید مانیتور هم جزور اش باشه من فقط کیس رو جمع کردم ( مانیتور رو کم کنید گمونم درست بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اگر مشکلی بود بگید تغییرات انجام بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (03-03-08), Trance (03-03-08)
سیستم خوبیه فقط:CPU : Intel Core 2 Quad Q6600
Mainboard : ASUS - Maximus Formula
Memory : CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800 - CL4
Hard Disk : Samsung Sata II 320 - T166
VGA : Gainward GF 8800GT 512
DVD-RW & Combo : NEC AD-7173S - SATA + COMBO ASUS
Modem : Gigabyte 56K HCF
Monitor : SAMSUNG - 19" - BW1931 - LCD
Case : Green Case - Tuniq II
Mose And Keyboard : User Like
Speaker : Logitech - X-530
Power Supply : GREEN - GP780B EPS
CPU Fan : Cooler Master - Hyper TX
Modem : Gigabyte 56K HSF
Case : Green Case - Tuniq 3 or Silent Storm
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
PCminister (03-03-08)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست + گرافيك :
XFX 8800GTS 512 Alpha Dog Edition
البته نميدونم جمع قيمت سيستمي كه امير جان داده چه قدر هست آيا ميتونه اين را بگيره يا نه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بتوني فكر كنم صرفه با خريد اين كارت باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (با توجه به بازار ايران ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (04-03-08), PCminister (04-03-08)
کاربر شهرسختافزار
همون سیستمی که پیشنهاد داده شد خوبه فقط این تغییراتی که گفته شده تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم گیگا hsf که وسیتا ساپرت بشه
کیس هم تیونیک 3
کاربر شهرسختافزار
نظرت در مورد x38-dq6 , 8800 gts چیه؟!
البته کارت فقط EVGA اونم pci-e2.0 قیمت تا حدود 100 گرونتر میشه اما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
دوستان پيشنهاد سيستم خلاف قوانين است لطفآ رعايت كنين.........:دي آرمان..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز اینجا خلاف قوانین نشده. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لينك قانوني كه همچين حرفي را زده را بديد ايمان جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (04-03-08)
کاربر شهرسختافزار
هنوز اینجا خلاف قوانین نشده. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاالله اينجا هم ميشه.......:دي
سلام شهريار جون عزيز خوبين.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز من متوجه نشدم منظورتون اينه كه كجا خلاف قوانين است اين كار......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...p30..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MOHAMMAD1 (04-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks