برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasra23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر از توجه دوستان خوبم Micron و kasra23 عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اصلی بنده کمبود بودجه است بیشتر از 800 تومان برای من ممکن نیست.
دوست عزیز میکرون یادمه در یکی ار همین تایپیکهای این سایت شما بین p5kو ds3l
p5k رو انتخاب کرده بودی من به خاطر داشتن خنک کننده متصل و داشتن دو تا pci x
و کرسفایر p5k رو منطقی می دانم ولی کارایی مهمتر از همه این گزینه ها است که
دوستان راهنمایی می کنند میشه علت ip35 رو بگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره 9600 با شما موافقم این مدلی که پیشنهاد دادید با فن reference یا نه
من Gainward رو تلفنی 270 قیمت کردم با گارانتی شاب
در این محدوده قیمت برند دیگه ای که فن reference نباشه سراغ دارید.
در مورد رم قیمتی که دادید واقعا عالیه میشه گارانتی Crosair را در ایران به من بگید
فکر می کنید کروشل و gskill در bus800cl4 گرانتر باشند؟
واقعا از کیسهایی که معرفی کردی سپاسگذارم ولی مشکل بودجه است که با خرید
کیس و فن برای cpu خیلی بیشتر از 800 میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آیا نمی توانم با همین کیس و
فن اصلی cpu اقدام به over clock کنم ؟
kasra23 عزیز حق با شماست باید هوای cpu را داشت ولی مشکل کمبود بودجه است
امیدوارم با over clock ضعف cpu رو از بین ببرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر دوستان با توجه به crt بودن مانیتور من 8800gt گرفتن بیش از حد قوی نیست
باز هم از توجه دوستان تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می کنم منتظر نظرات شما هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بقیه دوستان هم در این بحث شرکت کنند.

Bookmarks