می دونم شما هم الآن شاکی می شی از دست من...می گم سی پی یو یی که منو تا 2 3 سال لنگ نذاره و مادربورد انتخابیمون واسش بعد از اون از دور خارج نشده باشه کدوم؟؟؟اصولاً فناوری کدوم یکی(اینتل یا ای ام دی)ضعیف تر؟؟؟اصلاً جایی وجودداره که پرفورمنس اینتل رو با ای ام دی مقایسه کرده باشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شاید من اینو بگم راحت تر بشه بحث کرد...کار من با نرم افزارهای مکانیک و بیشتر نیاز به پروسز و پردازش داره...و می خوام اگه بعد یه مدت سی پی یوش جواب نداد مادربوردی که الآن می گیرم بتونه سی پی یو قویتر رو برام ساپورت کنه....هم اینتل داده این نوع مادربورد رو حتی با بودجهی من هم ای ام دی..اما کدوم یکی تو کمتر آدم رو لنگ می کنه مهم...مثلاً الآن من برم ای ام دی 5200 بگیرم دو روز دیگه مجبور نمی شم عوضش کنم یا مثلا! اینتل 2200 رو؟؟؟ببخشید خیلی اذیتتون کردم...
بازار کتمپیوتر بازار یک دستی نیست اصولاً از بودجه ی کمش تا زیادش هم نظر یکسان وجو نداره من این جوری دیدم...
حالا با این حساب و ان خرفا...با بودجه ی 250 تومن یه مین و سی پی یو و پاور و رم چی مش ه گرفت...کار من رم زیادی هم علاو بر پردازش قوی می خواد!!!ممنون می شم...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks