صبر کن من لیست کنم ببینم :
CPU : E4500 : 112
Mainboard : P5K OR P35 DS3L OR IP35 : 135
VGA : 9600 GT OR 8800 GT : 278
Memory : Crosair Dualchanel 2GB - CL4 OR CL5 : 70
Hard : Seagate 250GGB - ST3250820AS OR ST3250310AS : 58
Power : Green 680 EPS : 107
DVD-RW : Linton Or NEC Sata : 38
جمع این میشود : هشتصد هزار تومان
حالا سوالات خودت
خرید E6550 در حال حاضر اصلا صحیح نیست و شما انتخاب عالی را انجام دادید ( منظورم E4500 است )
مین بسته به نظر خودتونه ولی من اگر بودم IP35 از ابیت رو برمیداشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک 9600GT هنوز وارد بازار نشده پس من گرافیک 8800GT از برنده Gainward رو پیشنهاد میکنم که قیمتی حدود 275 تا 280 دارد
به نظر من خرید رم که نوشتم یکم عاقلانه تره ( توی اور محدودت نمیکند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) درباره مدلش هم سری XMS2 جزو بهترین های این گروه میباشند و قیمت انها همان قیمت نوشته شده است
بله کافی هست و همچینین برای اور کلاک هم جواب گوی شما هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگر کیس رو هم تعویض کنید بهتر میشود ( یک فن جوابگوی تهویه گرافیک 8800GT نیست ) اگر قصد انتخاب کیس را نیز دارید من به شما دو مدل از گرین را معرفی میکنم یکی از آنها سایه یا Shadow و دیگری مگنوم میباشد کیس اول را حتما با فن بزرگ تهیه کنید قیمت ان هم حدود 38 هزار تومان میباشد اما در باره مگنوم این کیس واقعا خوش ساخت است و دارای تهویه خوبی نیز میباشد قیمت ان هم حدود 25 الی 29 میباشد
اگر قصد اور را نیز داشته باشید به فن پردازنده نیاز خواهید داشت و من سری Hyper TX2 را از برنده کولر مستر معرفی میکنم
امیدوارم موفق باشید ( به شخصه سیستم شما رو تایید میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با سپاس امیر

Bookmarks