عزيز از شدن که ميشه. اما بهتره که هميشه توان پاور يه مقدار بيش از توان مصرفي لازمه سيستم باشه. به نظر من ريسک نکنيد.
کاربر شهرسختافزار
عزيز از شدن که ميشه. اما بهتره که هميشه توان پاور يه مقدار بيش از توان مصرفي لازمه سيستم باشه. به نظر من ريسک نکنيد.
MR.Fantastic (04-08-09)
|
|
منم موافقم چون این کار یه ریسکه و ممکنه تو یه لحظه پولتون با سوختن پاور یا مین بپرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر پاور از حداکثر توان مصرفی سیستم کمی بیشتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (05-08-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من این قطعات بهتره
CPU َAMD Phenom 9550 2.2 GHz با قیمت 115000 تومان با توجه به اینکه 4 هسته ای قطعا در برنامه های مربوط به نقشه کشی بیشتر به کار شما می آید.
مادر برد GIGABYTE m52l-s3 مادر برد ساده و خوبی با قیمت 75000 تومان
کارت گرافیک 4670 soppheir یا HIS با قیمت 110000 تومان فکر می کنم از 9600 GT برای بازی یه کم بهتره چون ظاهرا بازی کردن هم مد نظر شما هست .
پاور گرین 430A با قیمت 40000 تومان خیالتون هم راحت باشه از مصرف سیستم شما یه کمی هم بالاتره روی سیستم خود من هم الان همین پاور و قبل از اون هم 380 بود که اون هم به خوبی کار می کرد با مشابه همین قطعات
رم هم CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800- 2x2GB با قیمت تقریبی 70000 تومان
هارد هم 500G از برند سامسونگ یا وسترن با قیمت تقریبی 60000 تومان خوبه فقط توجه کنین که 32mb buffer باشه چون 16mb هم در بازار هست.
مانیتور هم من 1952s LG رو پیشنهاد می دم قیمت 175000 تومان شاید حتی پایین تر هم پیدا کنین نسبت به مدل های همطراز سامسونگ این کنتراست بالا تری داره و زیبایی ظاهری بهتری داره اما زمان پاسخ گویی این 5 میلی بر ثانیه است و سامسونگ 2 میلی بر ثانیه بعد نیست بدونین چشم انسان اصلا قادر نیست واکنشهای با سرعت زیر 8 میلی بر ثانیه رو اصلا تشخیص بده درست که زمان کمتر یک حسن اما بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی ضمنا مدل 1952TQ هم هست که حدود 20 هزار تومان گرون تر یعنی 195 هزار تومان که هم کنتراست 1به 20000 داره و هم ورودی DVI و زمان پاسخ گوی 2 ms .
کلا میشه حدود 650 البته من کیس و کیبرد و موس رو حساب نکردم چون ظاهرا لازم ندارین که اگر هم خواستین با 50 تومان باقی مانده راحت میشه تهیه کرد.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 04-08-09 انجام شده است
parsa-tanha (05-08-09)
کاربر شهرسختافزار
7200 با سرعت 2.53 و 7300 با سرعت 2.66 و 7400 با سرعت 2.80 کار میکنه .بعدشم E7200 و E7300 و E7400 چه فرقایی دارند من نمیدونم کدومشونو بگیرم اگه در این زمینه ام راهنماییم کنید ممنون میشم . ( آخه قیمتاشون 10-15 تومن با هم فرق داره )
پاور هم میتونی 485 یا 430 گرین بگیری .
کاربر شهرسختافزار
آقا ما یه سوال داریم ...
ما از کجا بفهمیم جنسی که میخریم اصل یا نه ؟
این قطعات که خریده میشه برای کدوم کشور ؟
اخه الان چین کل بازارو گرفته دستش آیا این قطعات چینی هم دارند در صورت وجود از کجا باید فهمیده بشه ؟
ممنون .
قطعاتی که میخوام بخرم عبارت است از ..
CPU //// INTELCORE 2 DUO E7400
M..B //// GA EP43DS3-L
RAM /// 2*1 GB DDR2 BUS 800
VGA /// ATI RADEON 4670
POWER //GREEM 485 WATT OR GREEN 430 WATT
HARD // WESTERN 500 GB SATA II 32 MB BUFFER
در ضمن اگه یه ریز قیمت از قطعات داده شده رو بگید ممنون میشم .
در ضمن گرافیک گفته شده خوبه یا در صورت خوب نبودن یه گرافیک در همین رنج قیمت بگید متشکر میشم .
کاربر شهرسختافزار
آقا هر کی جواب سوالهای ما رو میدونه تا فردا قبل از ساعت 8 صبح بگه که من فردا دارم میرم خرید . دمتون گرم ....
|
|
کاربر شهرسختافزار
CPU Q8200 میخوام بگیرم . بقیه قطعات مثل بالا
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa-tanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید پردازنده رو بصورت BOX آکبند تهیه کنید. مادربورد باید توی جعبه داخل نایلکسی که آکبند هست و یک چسب زردرنگ داره بصورت باز نشده تحویل بگیرید. برند رم رو مشخص نکردید اینی که می گم بهترینه:
RAM : 2*1GB Corsair DDR2/Bus800 CL5 قیمت 34000 تومان که توی تلق ارائه میشه و قلابیش اصلا وجود نداره.
VGA به نظر بنده Club Geforce 9600GT-512MB با قیمت 80000 تومان بخرید که باید بصورت آکبند در جعبه و با کارت گارانتی ارائه بشه.
پاور هم زیاد روش حساس نشید. فقط ببینید خط روی بدنش نیفتاده باشه و ظاهرش به دست دوم نخوره.
هارددیسک هم باید توی نایلکس آکبند باشه.
قطعات فوق با شرایط مذکور فقط با یک مدل یافت میشه و اصلا حساس نشید که چینی هست یا غیر چینی.
اینو بدونید همانگونه که چین جنس بد می زنه بهترین و درجه یک ترین جنسهارو هم میزنه و بیشتر بازار آمریکا و جهان رو هم تسخیر کرده و اینگونه نیست که همه جنسای چینی آشغال باشن.
سوالی بود در خدمتم.
parsa-tanha (12-08-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما آقا رضا با این مشاوره دقیق و گیرا
نظر شما در مورد این سیستم که خود شما معرفی کردید چیه ؟
فقط بازم بگم CPU INTEL CORE 2 QUAD 8200
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم. سیستم خوب و ایده آلی هست واسه مبلغی که شما می خواین هزینه کنید. به مدل و برندهایی که نوشتم کاملا دقت کنید که دقیقا همونارو بخرید و به هیچ وجه خام تبلیغات فروشگاهها که مثلا اینو دارم ارزونتر و بهتر نشید.
Intel Core 2 quad Q8200 Box بخرید بهتره از E7400. چون هر چی باشه چهارهسته ای هستش.
موفق باشید.
سوالی بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 12-08-09 انجام شده است
parsa-tanha (13-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks