اقا رضا لینک تون اشتباهیه و برای فنوم 940 هست نه 955
955 از 9550 اینتل قویتره اما 940 از اون ضعیف تره
یا حق
کاربر شهرسختافزار
آره دوست عزيز. يکي از دوستانم توي همين سايت اينو گفتن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش مي کنم. کاملا درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت GA EP45UD3-R با GA EP45TUD3-R اينکه که TUD3R رمهاي DDR3 رو هم ساپورت ميکنه. ضمنا تفاوت قيمتش هم حدود 30000 تومانه. اما اگه بخواين اين مادربورد رو بخريد مجبوريد RAM DDR3 بخريد و قيمت بالا ميره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لينک زير رو باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.tomshardware.co.uk/charts...d%5B2464%5D=on
همونطور که مي بينيد 4870 بهتره اما فکر نکنم قيمتش زير 350000 تومان باشه. خوب اگر مي تونين بيشتر واسه گرافيک هزينه کنيد بگيد تا راهنمائيتون کنم.
اقا رضا لینک تون اشتباهیه و برای فنوم 940 هست نه 955
955 از 9550 اینتل قویتره اما 940 از اون ضعیف تره
یا حق
reza76622201 (27-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاملا درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Q9650>955>Q9550>940
mohammad1985 (27-06-09)
فنوم 2 940 6 مگ کش سطح 3 و 2 مگ کش سطح 2 داره یعنی جمعا 8 مگ
ViViD (28-06-09)
کاربر شهرسختافزار
یعنی اصلا رم ddr2 نمیخوره؟
قیمت رم ddr3 چنده؟
حالا نظرت چیه در کل؟
mohammad1985 آقا محمد عزیز
جریان این دو سطح چیه؟ بالاخره 12 مگ فکر کنم سرتر باشه؟ اگه میتونی راهنماییم کنی ممنون میشم
کش سطح 2 برای هر هسته به صورت جداگانه هست یعنی در فنوم 2 940 که 2 مگ کش سطح 2 داره هر هسته 512 کیلو بایت رو به طور اختصاصی استفاده میکنه اما کش سطح 3 به صورت اشتراکی بین هسته ها استفاده میشه .
کش سطح سه از ابداعات ای ام دی هست که جدیدا توسط اینتل در معماری Core i7 استفاده شده ! که البته مثل اولین سی پی یو دو هسته ای اولین سی پی یو 64 بیتی اولین سی پی یو که کنترلر مموری از پل شمالی به داخل پردازنده انتقال داده شد اولین سی پی یو که به سرعت 1 گیگا هرتز رسید از کارهای ای ام دی بوده و به زودی ای ام دی قصد دارد با ترکیب جی پی یو و سی پی یو تحولی نو و انقلابی جدید در دنیای دیجیتال ایجاد کنه .
یه نکته مهم : همیشه بالا بودن کش دلیل بهتر بودن نیست معمولا معماری پردازنده و یه سری عوامل دیگه قدرت اصلی پردازنده رو بالا میبرن و کش بیشتر در یه سری برنامه ها مثل اکسل اگه اشتباه نکنم باعث افزایش کارایی میشه .
مثلا همون پردازنده Athlon XP 2000+ که گفتم داری سرعت 1674 مگاهرتز بود و داری 128 کیلو بایت کش سطح 1 و 256 کیلوبایت کش سطح 2 بود ولی پنتیوم 4 2000 با وجود اینکه 326 مگاهرتز سرعت بیشتری داشت و دارای کش 512 کیلو بایت بود که اون موقعه معرف به فول کش بود با جود اینکه دو برابر سی پی یو ای ام دی کش داشت در اکثر بنچمارکها از ای ام دی عقب بود .
در ضمن رم DDR3 قیمت بالایی داره و باعث افزایش پولی خرید شما میشه ولی پهنای باند بالاتری به شما میده ولی میتونی DDR2 1066 بگیری برای فنوم 940 و یا 920
کاربر شهرسختافزار
پیشنهاد شما ای ام دی هست اقا محمد ؟
کاربر شهرسختافزار
یه خواهش هم از رضا داشتم reza7662220 و mohammad1985 میشه ای دتونه داشته باشم برای هماهنگی بیشتر
|
|
بله پیشنهاد من ای ام دی هست
آقا خریدار شما هستی خودت از بین صحبتای دوستان نتیجه گیری کن و بعد اعلام کن تا طبق اون لیست قطعه بهت بدم .
مطمعن باش در صورت خرید هیچ کدام از سی پی یو های فنوم 2 940 و Q9550 ضرر نمی کنی و پشیمون نمیشی
reza76622201 (28-06-09)
کاربر شهرسختافزار
ID بنده همين شناسه من توي اين سايته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks