کانفیگ درستیه و مشکلی نداره فقط من متوجه نشدم پردازنده چی می خوای بگیری؟ اگه 12700K می خوای بگیری که 13600K برتری داره و اون ارزش خرید داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AliScan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه K بخری مثلا یک وقت خدا نکرده گرافیک یک مشکلی پیدا کرد بردی نمایندگی برای تعمیر، اون پردازنده خودش گرافیک مجتمع داره و کار با سیستم نمی خوابه و حتی می تونی باهاش گیم بزنی اما KF بخری سیستم می خوابه. اگه K بخری حتی می شه طوری تنظیم کرد که برای کارهای عادی از خود پردازنده گرافیکی داخل پردازنده استفاده کنه و برای کارهای دیگه از کارت گرافیک استفاده کنه. یک ویدئو هم دیدیم از کار همزمان گرافیک مجتمع پردازنده و کارت گرافیک که اون تخصصیه و کلا K بخری خیلی بهتره
حتما یا دو تا 16 بخر یا دو تا 32 چون این رم ها توی پک های اختصاصی فروخته میشن و تست شده هستن که با هم یازگاری دارن ولی اگه یه سینگل 32 بخری بعدا بخوای یک 32 گیگ دیگه سینگل بخری ممکنه سازگار نباشن حتی اگه همهچیزشون با هم یکی باشه. طبیعتا اگه دو تا 16 بخری بعدا بخوای دو تا 32 بخری باید ضرر بدی ولی فکر نمی کنم 64 گیگ نیاز بشه اگه ویدئوهای 4K کار نمی کنی
گفتم منظورم شما نبودی و اون حرفام با شما نبود بنابراین نیازی به فاکتور و این چیزا و اثبات نیست اگه اشتباه برداشت کردی معذرت خواهی می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا این بهترین کانفیگ نیست با این پولی که داری خرج می کنی اما یه کاری می تونی بکنی کانفیگت درست بشه. اینکه پول بیشتری خرج کنی و اون اس اس دی که من نوشتم بخری ول 512 گیگش منظورم sumsung 980 pro هست و یک پردازنده خوب هم بخری مثل 13600K یا 13700K و کیس هم نمی دونم چیه اگه مسترتک هست به جاش یک کیس بهتر برای این قطعات با ارزش بخر

Bookmarks