برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا فکر نمی کنم اینجا کسی باشه که اگر شما از ازراک یا فاکسکان خرید کنی پول تو جیب اونها بره مگه این که مستقیما از اونها بخرید اونوقت وظیفه شون به شما کمک کنند اونم نه وظیفه کاری فقط از این بابت که یه فروشنده خوب به خریدارش معمولا سرویس اضافه تر هم میده .
از اینها گذشته شما اسم پستتون هست نظرتون در باره سیستم چی اما توی اون کلی سئوال ریز درشت پرسیدین من که خودم وقتی اسن تاپیک دیدم فکر کردم حتمی یکی از همون پستهاست که سیستم معرفی کردم دیگه توش نیامدم شما سیستم خریدید و طبیعی هستش که دوست دارید خیلی سری راهش بندازید ازش استفاده کنید بهتر بود بار اول رو از دوستی یا کسی که این کار کرده می خواستید براتون جلو خود شما انجام بده تا کمی بیشتر اشنا بشید یکی از دلایل دیگه که شاید کمتر جواب دادند به خاطر این که کمک کردن به شما الان یه مسئولیتی هم داره چون ممکن با یه اشتباه ساده که به فکر کی نمی یاد اصلا انجام دادنش شما انجام بدین و سیستم به مورد بخوره طبیعی که اولین کسی رو که مقصر بدونید کسایی هستند که اینجا بطور ناقص شما رو کمک کردند .
در مورد اون 10 تا سئوال بالا هم ظاهره که همش حل شده اما اگر هنوز سئوالی بود جدا جدا تو تاپیک دیگه بگید تا زود تر دیده بشه و به جواب برسید
فقط راجع به اون دو تا " HD AUDIO و روی دیگری AC97 " یکی از این دو تا رو نصب کنید کافی و اگر بعد از ریختن ویندوز دید جک های جلو کیس کار نمی کنه ایراد از سیم ها نیست همینجا بگید تا بگیم چی کار باید بکنید به تنظیمات خود ویندوز مربوطه البته اگر کار نکرد .

Bookmarks