دوست عزیز سیتم خوبی خریدی و مبارکت باشه .

در مورد بازی ها میتونی اجراشون کنی ولی نه اینکه تمامشون رو با نهایت گرافیک بازی کنی .

در مورد اورکلاک پردازنده به نظر من تا 3500 بیشتر اورش نکن و این مقدار هم پایداره و هم کارایی خوبی بهت میده در ضمن نسبت رم هارو در بایوش یک مرحله کمتر کن تا به رمهات فرکانس بالاتر داده نشه .

در مورد پردازنده در کارایی 4 هسته ای یا نرم افزار های که از 4 هسته پشتیبانی میکنند بهتر از مدل های دیگه عمل میکنه ولی در نرم افزار های پشتیبانی کننده از دو هسته ای ها به خاطر مقدار کش کمتر کمی ضعیف تر عمل میکنه که البته اگر اوکلاکش کنی این ضعف کمتر خواهد شد .

حتماً آخرین نسخه بایوس رو روی مادربودت نصب کن تا تمام باگ ها رفع بشه مخصوصاً شما که قصد اورکلاک دارید باید این کارو انجام بدید .

در مورد ویندوز به نظر من حتماً آخرین نسخه از ویندوز 7 یا ویستا رو نصب و سراغ XP دیگه نرو چون در اکثر بازی نرخ فریم بیشتری بهت میده . البته اگر قصد نصب 2 گیگ رم داری باز 7 بهتر از ویستا خواهد بود .

در مورد ویندوز 64 بیتی در آخر نام سیستم عامل واژه x64 ذکر شده که به معنای همان 64 بیت میباشد و البته این عامل فقط در نرم افزار های پشتیبانی کننده آن تاثیر گزار خواهد بود .

در مورد رم هم من بهت Gskill پیشنهاد میکنم .
درضمن اگر ساکن اصفهان هستید من توی بازار طالقانی Corsair و Super Talent هم پیدا کردم و اونها هم رم های خوبی هستند .

رم Super Talent رو میتونی از فروشگاه کلاکسیک سیستم توی پاساژ طالقانی تهیه کنی .