با اجازه بزرگان عزیز
جناب درباره قاب کیس چون سلیقه ایه پیشنهاد میکنم خودتون کمی تحقیق کنید.
با نهایت احترامی که برای جناب AMD>INTEL دارم کیس Z2 و مدل های بهینه شده اش Z2 Honor و Z2 Hero رو من تو بازار کامپیوتر رضا و ایران از نزدیک دیدم به شخصه برخلاف عکس هایی که تو نت گذاشتن از نظر من ظاهر قشنگی از نزدیک نداره و یه مشکل بزرگی که از نظر من داره اینه که USB روی سقف کیسش می خوره و اگه مثلاً مثل من میز کامپیوتری دارید که کیس داخل میز قرار میگیره یکم سخت می تونید فلش USB بهش متصل کنید چون معمولاً کیس هایی که ورودی هاشون بالاشونه رو باید روی میز بذاریم نه داخلش.
البته میز کامپیوتر من محدودیت ارتفاع برای کیسی که داخلش میذارمو نداره Full Tower های بلند قد حرفه ای هم توش جا میشن گفتم دوستان الان نگن کیس داخل میز فقط برای اداره جات هست و از این حرفا.
من خودم اول می خواستم با توجه به امکانات داخلی عالی این کیس مدل Z2 Hero بخرم چون عکس هایی که تو نت می دیدم عالی بود اما وقتی ظاهرش رو از نزدیک دیدم پشیمون شدم و با کمی تحقیق به DeepCool KENDOMEN رسیدم و الان هم دارمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیسی که میگم اینه می تونید مشخصاتش رو ببینید (2 رنگ قرمز و نقره ای داره اما قرمزش رو من هر چی گشتم فقط یه نفر تو بازار رضا داشتش که خریدم).
کد:http://lioncomputer.ir/product/7312/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%AF%DB%8C%D9%BE+%DA%A9%D9%88%D9%84+KENDOMEN/

Bookmarks