با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اولش ميخواستم يه سيتم توپ (نسبت به نيازم)جور كنم بعد كه ديدم هارد و رايترم كه هر دوش ideهست نميشه به سيستم جديده بست واسه همين مجبور شدم يه سيستم معمولي ببندم (cpu:2180) ديدم بازم نميشه كمه واسم، براي همين با وبگردي در يه سايتيhttp://www.radasia.org/CPU.htm ديدم نوشته:
(((((كدام پردازنده Intel :
با نگاه ديگر به سطرهاي فوق درميابيد كه پردازندههاي داراي عدد 50 در آخر داراي دو مزيت بزرگ هستند ، يكي اينكه FSB آنها 1333 است و ديگر اينكه داراي كش 4MB ميباشند.اما به تجربه ، اينها داراي قابليت Overclock عالي هم هستند.
اگر بدانيد كه قيمت اينها هم ارزانتر است كه نور علي نور ميشود ، قيمت يك E6850 از E6700 و قيمت E6750 از E6600 ارزان تر است! چرا مگر اينها قدرت بيشتري ندارند؟ پاسخ اينست كه هزينه تمام شده براي سازنده در سري قديميتر بيشتر بوده است در حاليكه اخيرا اينتل سياست پايين آوردن قيمتها را حتي از روز اول ارائه CPU به بازار دنبال ميكند ، در حال حاضر هم E6600 و E6700 كمتر در بازار يافته ميشوند (در حال منسوخ شدن) و سري E8000 با قيمت مناسب و كيفيت فوقالعادشان جاي آنها را گرفتهاند.
فقط در نظر داشته باشيد كه مادربورد انتخابي شما قابليت كار با اين CPUها را دارا باشد ))))))))))))
اين پردازنده رو انتخاب كردم.
در مورد هارد هم چيزي ميخوام كه عمري باهام بسازه(من 2 تا هارد maxtor داشتم كه به يكيش بعد از 4 سال سكتور افتاد) حالا كداميك واسم بهتره؟
بازم ممنون از دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks