ممنون از وقتی که میذارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ویدوئو رو دیدم ... عالی بود ... فریم خوبی هم گرفته بود ...
پس اگه در حال حاضر نیازِی به خرید پردازنده نیست نمیگیرم ... اگه شد یه مدت که گذشت پردازنده ای که پست بالاتر بهم پیشنهاد شد رو میخرم ...
اون قیمتی هم که گفتم حدودا بود ... تو همین انجمن آقا امید قیمت گذاری کردند ... حالا ممکنه بالا پایین باشه ... بعد همونطور که گفتید تغییر سوکت ندم بهتره ...
الآنم فقط باید گرافیک رو رد کنم و یه گرافیک جدید بگیرم ... پردازنده هم یه مدت دیگه ...
هارد بنده Seagate BarraCuda 1TB با سرعت 7200 ، کیس Z4 Green و SSD هم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک باید یه توضیحی بدم ... قبل از اینکه تاپیک رو ایجاد کنم در سایت game debate ، دو کارت گرافیک RX 560 Asus ROG Strix و GTX 1050 Ti MSI Gaming رو مقایسه کردم.
به نتیجه خاصی نرسیدم ... تو یوتیوب هم همینطور ... از طرفی گفتم با خرید RX 560 از AMD FreeSync بتونم در مانیتورم استفاده کنم ...
حالا اگه RX 560 بهتره اینو بگیرم ... ولی اگه بنظرتون 1050Ti برتری داره نسبت بهش ، MSI GTX 1050Ti OC Gaming X TF VI 4GB رو بخرم بهتر نیست؟

Bookmarks