حقیقتش گیم خیلی وقته بازی نکردم ... مخصوصا عنوان های جدید رو ... ولی آخرین بار Far Cry 4 رو نصب کردم که تو رزولوشن HD رو Medium راحت بازی کردم ولی روی High روان نبود ... فریم هم متاسفانه نگرفتم که اعلام کنم ... بازی ARK: Survival Evolved رو هم به زور روی Medium رفتم ... عنوان های جدید رو به جز این آخری نصب نکردم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرفی چون مانیتور عوض کردم خواستم رو رزولوشن FHD ، یه اجرای مطلوب داشته باشم ... الآن یه بازی جدید مثال بزنم مثل Far cry 5 حداقل یه پردازنده 4 هسته ای و یه GTX 670 یا R9 270 احتیاج داره ... بخاطر همین تصمیم به خرید گرفتم
بعد احیانا با خرید فقط یه کارت گرافیک خوب ، با پردازنده فعلی به مشکل نمیخورم؟ به اصطلاح گلوگاه نمیشه؟ چون پردازنده پیشنهادی برای همین گرافیکی که تو پست اول معرفی کردم R5 1400 یا I5 4430 هست باز بهتر میدونید ...
در مورد دلار هم که بله خیلی افتضاحه ... چند تا سایت هم نیمه تعطیل شدند بخاطر این موضوع ... والا اگه بدونم قطعات تو چند ماه آینده ارزون میشه خرید نمیکنم ولی متاسفانه ارزون که نمیشه هیچ گرون میشه ... همین مانیتوری که خریداری کردم دو هفته پیش 930 بود الآن قیمتشو دیدم 1/060/000 !!!

Bookmarks