پیشنهاد منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هست یک پردازنده 4770 i7 بگیرید
با یک کارت گرافیک
ضرر کمتری میکنید
دوستان سلام عرض میکنم
میخوام قطعات اصلیمو ارتقا یا تغییر بدم ... دوست دارم نظرتون رو بدونم
سیستم فعلی من اینه :
مادربرد : MSI H97M-E35
پردازنده : Intel Core i3-4170
کارت گرافیک : MSI Radeon R9 270X Gaming 2GB Edition
رم : Corsair XMS3 8GB (2 X 4GB) 1600MHz
میتونم به جای کارت گرافیک فعلی یه Asus ROG Strix RX 560 OC Gaming DCII 4GB بگیرم
یا اینکه کلا تغییر پلتفرم بدم و به AMD کوچ کنم ... مثلا همچین سیستمی :
مادربرد : Asus Prime B350-A
پردازنده : Ryzen5 1400
گرافیک : Asus ROG Strix RX 560 OC Gaming DCII 4GB
رم : ؟!
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پیشنهاد منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هست یک پردازنده 4770 i7 بگیرید
با یک کارت گرافیک
ضرر کمتری میکنید
DOOM999 (08-05-18), Mohammad-RI (07-05-18), Nima061 (07-05-18), SajjadKhati (09-05-18)
سلام
شما برای اینکه پلتفرم جدید بگیری باید رم هات رو عوض کنی به DDR4 و چون قیمت ها با دلار فعلی حساب می شه کلی ضرر می کنی فقط روی رم.
مثلا همین رمی که داری 250 تومن بود ولی الان 450 تومن شده و همین طور رم های DDR4. سیستم فعلی شما با اون سیستمی که مد نظرته اونقدر تفاوتی ندارن که ارزش تعویض داشته باشن.
من نظرم اینه که شما خرید نکن اما اگه برای گیم ضروریه یک کارت گرافیک خوب برای سیستم فعلی بگیر که تا 3 سال جوابگوی کار شما باشه که بعدا اگه سیستم رو عوض کردی این کارت رو نیاز نباشه عوض کنی.
و اگه باز فکر می کنی نیاز به سیستم جدید داری ببین ارزش قطعات فعلیت چقدره و اگه پاورت هم قدیمیه اونو هم باید تعویض کنی و بعد کل بودجه رو اعلام کن به اضافه قطعاتی که نیاز داری تا هر کسی سیستم مورد نظر خودش رو معرفی کنه
Mohammad-RI (07-05-18)
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قرار باشه تغییر سوکت نداشته باشم ، نهایتش بتونم تا 2 تومن یه پردازنده و یک گرافیک بخرم ...
این پردازنده هم موجود نیست تو فروشگاه ها ... از یه جایی قیمت گرفتم حدود 1/080/000 ...
نمیدونم به روزه قیمت یا نه؟! اگه همین حدود باشه خیلی خوبه با یه گرافیک تقریبا اندازه بودجه ام میشه ...
اگه قیمتشو دارید ممنون میشم بهم بگید.
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش سیستم فعلی من حدود 1/250/000 تومنه (مادربرد،پردازنده،گرافیک و رم) پاور هم Green GP650A-UK که سال 94 خریدم... نمیدونم قدیمی حساب میشه یا نه
تصمیم بر این بود که نهایت تا 1 تومن بفروشم بعد خودمم 1 تومنی بذارم روش برای خرید و این جور چیزا ...
اگه تغییر پلتفرم ارزش نداره ، همین پردازنده و گرافیک فعلیم رو تغییر بدم سیستمم اوکی میشه؟! همونطور که گفتید بیشتر برای گیم میخوام یه دستی به سیستم بکشم ...
حالا میخواد تغییر باشه یا ارتقا ...
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Racer (07-05-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نظرم اینه که به این سیستم دست نزن چون خود این کارت و پردازنده به اندازه کافی قوی هستن و کارت های دیگه با هزینه ای که می خوای بکنی انقدر کارایی برای شما ایجاد نمی کنن
دیگه خیلی اصرار کنی من نظرم اینه که فقط یک کارت گرافیک جدید بخر. ولی شما اول گیم هایی که انجام میدی رو اعلام کن و بگو که با R9 270X چند فریم در فلان رزولوشن می گیری و بعد ببینیم که مثلا فلان کارتی که می خواهیم پیشنهاد بدیم چند فریم در همون رزولوشن میده و ببینیم چقدر با این کارت تفاوت داره و اصلا ارزش خرید داره.
فقط یادت نره الان باید با دلار 7 هزار تومنی سیستم بخری که عاقلانه نیست
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 07-05-18 انجام شده است
amirpcp30 (09-05-18), M3RS4D 50062 (08-05-18), Mohammad-RI (08-05-18)
|
|
حقیقتش گیم خیلی وقته بازی نکردم ... مخصوصا عنوان های جدید رو ... ولی آخرین بار Far Cry 4 رو نصب کردم که تو رزولوشن HD رو Medium راحت بازی کردم ولی روی High روان نبود ... فریم هم متاسفانه نگرفتم که اعلام کنم ... بازی ARK: Survival Evolved رو هم به زور روی Medium رفتم ... عنوان های جدید رو به جز این آخری نصب نکردم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرفی چون مانیتور عوض کردم خواستم رو رزولوشن FHD ، یه اجرای مطلوب داشته باشم ... الآن یه بازی جدید مثال بزنم مثل Far cry 5 حداقل یه پردازنده 4 هسته ای و یه GTX 670 یا R9 270 احتیاج داره ... بخاطر همین تصمیم به خرید گرفتم
بعد احیانا با خرید فقط یه کارت گرافیک خوب ، با پردازنده فعلی به مشکل نمیخورم؟ به اصطلاح گلوگاه نمیشه؟ چون پردازنده پیشنهادی برای همین گرافیکی که تو پست اول معرفی کردم R5 1400 یا I5 4430 هست باز بهتر میدونید ...
در مورد دلار هم که بله خیلی افتضاحه ... چند تا سایت هم نیمه تعطیل شدند بخاطر این موضوع ... والا اگه بدونم قطعات تو چند ماه آینده ارزون میشه خرید نمیکنم ولی متاسفانه ارزون که نمیشه هیچ گرون میشه ... همین مانیتوری که خریداری کردم دو هفته پیش 930 بود الآن قیمتشو دیدم 1/060/000 !!!
آخرین ویرایش توسط Mohammad-RI در تاریخ 08-05-18 انجام شده است
Speed Racer (09-05-18)
به نظر من شما گرافیک زیر رو بگیر که دو فن هم داره و گلوگاه هم نمی شه شاید کمی تو تنظیمات بیشتر از ultra اونم نه در همه گیم هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB == 1220000
بعد شما ویدئو زیر رو که لینکش رو برات گذاشتم به طور کامل ببین. چون خیلی به سیستم شما شبیه هست (حتما کامل ببین و اگه تونستی با کیفیت HD دانلود کن بعد ببین)
کد:http://uupload.ir/view/i0w4_a.zip/
حداقل گرافیک برای شما GTX 1050 TI هست و خوب بودجه نداری چون GTX 1060 6GB برای آینده گری بهتره اگه گیم می زنی وگرنه همین هم خوبه.
ابنم گه شما گفتی سیستمم 1250 می ارزه و ... باید رقم دقیقی که می تونی قطعات فعلیت رو بفروشی رو بدست بیاری و مبلغی که می تونی روش بزاری و نهایت بودجت رو مشخص کنی تا بتونیم یک سیستم به روز 4 هسته ای برات در نظر بگیریم.
پاورت عالیه و دستش نزن. خالا باید ببینیم ssd و هاردت چی هستن و مدل کیس رو هم بگی
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 09-05-18 انجام شده است
Mohammad-RI (09-05-18), SajjadKhati (09-05-18)
ممنون از وقتی که میذارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ویدوئو رو دیدم ... عالی بود ... فریم خوبی هم گرفته بود ...
پس اگه در حال حاضر نیازِی به خرید پردازنده نیست نمیگیرم ... اگه شد یه مدت که گذشت پردازنده ای که پست بالاتر بهم پیشنهاد شد رو میخرم ...
اون قیمتی هم که گفتم حدودا بود ... تو همین انجمن آقا امید قیمت گذاری کردند ... حالا ممکنه بالا پایین باشه ... بعد همونطور که گفتید تغییر سوکت ندم بهتره ...
الآنم فقط باید گرافیک رو رد کنم و یه گرافیک جدید بگیرم ... پردازنده هم یه مدت دیگه ...
هارد بنده Seagate BarraCuda 1TB با سرعت 7200 ، کیس Z4 Green و SSD هم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک باید یه توضیحی بدم ... قبل از اینکه تاپیک رو ایجاد کنم در سایت game debate ، دو کارت گرافیک RX 560 Asus ROG Strix و GTX 1050 Ti MSI Gaming رو مقایسه کردم.
به نتیجه خاصی نرسیدم ... تو یوتیوب هم همینطور ... از طرفی گفتم با خرید RX 560 از AMD FreeSync بتونم در مانیتورم استفاده کنم ...
حالا اگه RX 560 بهتره اینو بگیرم ... ولی اگه بنظرتون 1050Ti برتری داره نسبت بهش ، MSI GTX 1050Ti OC Gaming X TF VI 4GB رو بخرم بهتر نیست؟
آخرین ویرایش توسط Mohammad-RI در تاریخ 09-05-18 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTX 1050 TI بین 25 تا 30 درصد قوی تره و برای اینده نگری بهتره.
هم گرافیک گیگابایت و هم msi که شما گفتی جزء بهترین ها در جهان هستن و تو تعداد پورت های hdmi با هم متفاوت هستن و اون مقدار جزئی فرکانس تفاوتی ایجاد نمی کنه.
شما قیمت ها رو هم باید در نظر بگیری. حالا هر کدوم از GTX 1050 TI ها رو که خواستی بخر.
پاور و کیس شما که عالی هستن و این گرافیک رو هم اضافه کن. بعدا سر فرصت مادربرد، پردازنده، رم و ssd مناسب تهیه کن شاید تا اون موقع پول بیشتری دستت اومد و تونستی پردازنده 6 هسته ای بخری.
ekhtiardini (12-05-18), Mohammad-RI (09-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks