سلام دوستان
من با بودجه 500 تومان(حالا يه كم با پايين شد مشكلي نداره) ميخوام 4 قطعه برد،رم ،كارت گرافيك و cpuبخرم:
قطعات مد نظرم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu: AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz
VGA:GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram:ocz-dual chanal(2GB-1333-2x1GB)
bord:..
من قيمت قطعات را اينگونه تقسيم كردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
- cpu و برد:270 تومان
- كارت گرافيك180(البته قبلا geforce8600gt در نظر گرفته بودم ولي فكر اينكه 9600 تا چند سالي ساپورتم كنه 30 تومان اضاف هزينه كردم.)
- رم:80تومان در نظر گرفتم و از سري ddr3
و اما اين سيستم ميخوام جوابگوي نيازهاي زير باشد:
- براي كارهاي روزمره(وبگردي و..)و برنامه هاي كايردي
- اهل اور نيستم ولي خيلي دوست دارم در آينده اوركلاك هم انجام بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- گاها فتوشاپ و ميكس و مونتاژ فيلم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- بيشتر از همه قابليت ماتي تسكين(نميدونم درست نوشتم يا نه)يعني بتوانم چند برنامه را به طور همزمان اجرا كنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-اين سيستم بتواند چند سالي منو آپديت نگه داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks