htondkar (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من با بودجه 500 تومان(حالا يه كم با پايين شد مشكلي نداره) ميخوام 4 قطعه برد،رم ،كارت گرافيك و cpuبخرم:
قطعات مد نظرم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu: AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz
VGA:GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram:ocz-dual chanal(2GB-1333-2x1GB)
bord:..
من قيمت قطعات را اينگونه تقسيم كردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
- cpu و برد:270 تومان
- كارت گرافيك180(البته قبلا geforce8600gt در نظر گرفته بودم ولي فكر اينكه 9600 تا چند سالي ساپورتم كنه 30 تومان اضاف هزينه كردم.)
- رم:80تومان در نظر گرفتم و از سري ddr3
و اما اين سيستم ميخوام جوابگوي نيازهاي زير باشد:
- براي كارهاي روزمره(وبگردي و..)و برنامه هاي كايردي
- اهل اور نيستم ولي خيلي دوست دارم در آينده اوركلاك هم انجام بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- گاها فتوشاپ و ميكس و مونتاژ فيلم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- بيشتر از همه قابليت ماتي تسكين(نميدونم درست نوشتم يا نه)يعني بتوانم چند برنامه را به طور همزمان اجرا كنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-اين سيستم بتواند چند سالي منو آپديت نگه داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
htondkar (20-06-09)
|
|
سلام
تا دوستان بيان نظر بدن من نظرم رو ميگم
بنظر من اينو بگير :
CPU = Q8200 | 165T
Board = P5Q series | 110T
VGA = GTS250 | 185T
Ram = 2*2 Team 1066 | 70T
جمع كل ميشه حدود 530 كه بنظرم بسيار بهتر از اونيه كه شما گفتي
رم هم در حال حاضر DDR3 گرونه و همين DDR2 باس 1066 براي كاراي شما كافيه
قابليت مالتي تسكينگ خوبي هم داره چون پردازنده 4 هسته ايه ( در مقابل 3 هسته اي)
البته با اين سيستم براحتي ميتوني بازيهاي روز رو هم اجرا كني
اگه نظرت هم راجع به اوركلاك عوض شد ميتوني cpu رو از 2.33 به 3.0 برسوني كه از Phenom II X3 720 در فركانس 3.7 هم بهتر ميشه ! ( اگه خاستي بگو منبعش رو بزارم )
آخرین ویرایش توسط htondkar در تاریخ 20-06-09 انجام شده است
Bitaraf (23-06-09), MicroSystem (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز پيشنهاد من اينه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bitaraf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MotherBoard : GA EP45UD3-R قيمت 135000 تومان(برند گيگا جزء بهترينهاست و بهترين گارانتي رو بر عکس Asus توي ايران داره و جزء مادربوردهاي تاييد شده در اکثر سايتهاي معتبره)
CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 BOX به قيمت 220000 تومان. (يه سري به سايتهاي anandtech و tomshardware بزنيد تا به کارآيي فوق العاده اين پردازنده در تمام کارها من جمله اموري که خودتون فرموديد پي ببريد.)
VGA :Gigabyte 9400GT 1GB با قيمت 68000 تومان(چون بازي با کيفيت بالا نخواستيد پس اشتباهه که واسه کارت گرافيک زياد هزينه کنيد ضمنا بر خلاف تصور عموم کارت گرافيک هيچ تاثيري در امور فتوشاپ و ميکس و .... نداره و فقط واسه پردازشه در بازيها بايد کارت گرافيک بالا تهيه کرد البته اين کارت گرافيک اکثر بازيها رو با کيفيت نسبتا مطلوبي اجرا مي کنه)
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/800Mhz DHX CL5 با قيمت 53000 تومان. (اين رم جزء بهترين و برترين برندهاست و کيفيتش عاليه)
واما اينکه اين سيستم تا کي نياز به تغيير و بروزرساني نداره و سرپا خواهد بود اصلا نميشه نظر داد و سرعت تغيير و نوآوري و پيشرفت تکنولوژي مخصوصا در سخت افزار کامپيوتر خيلي سريع هست. کما اينکه همين الانش سري Core i7 توي بورسه و بهترينه و حتي با خريد اونم نميشه نظر قطعي داد که تا کي نيازي به Upgrade نخواهد داشت. اما اگر روال توسعه سخت افزار مثل قبل باشه ميشه گفت تا دو سال اين سيستم شايد نيازي به تغيير نداشته باشه.
سوالي بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 21-06-09 انجام شده است
Bitaraf (23-06-09), htondkar (21-06-09), MicroSystem (24-06-09)
اگه بازی نمیکنید گرافیک را انبرد بردارید به مرور زمان هروقت لازم شد گرافیک بخرید
ta790gx biostar 100t
amd phenom ii940 210t
team 2*2 1066 cl5 85t
100 تومان هم بس انداز کنید رویه هم میشه 395 تومان اما اگه خواستید کارن گرافیک بگیرید کمتر از 4850 ای تی ای یعنی بول دور ریختن و اگه اهل بازی نباشید اصلا مشکلی نیست
یا حق
Bitaraf (23-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
من این 3 قطعه رو دارم و می خوام بفروشم مدت کار کرد کمتر از 1 ماه دلیلشم طرف می خواد I7 بخره
CPU : INTEL q9550 try
MAIN :DFI DK p45-t2rs
RAM : OCZ PLAT 2*1 1066
New Season
htondkar (21-06-09)
قیمت سی بی یو چند ؟
اصلا تکی میفروشید؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من گفتم 3 قطعه زیر موجود هست و چون یک سیستم هست هیچ کسی نمیاد جداگانه بفروشه مگر اینکه برای 3 قطعه مشتری پیدا بشه
New Season
roben (21-06-09)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي ممنون از شما دوست عزيز
با اين تعاريف،فكر كنم بايد بردي بردارم كه گرافيك آنبرد داشته باشه مثلا biostarg31m7 با يه پردازنده مثلااينم بزاريم e5300 ، و يه رمه 2 گيگ حالا اينم بذازيم 60 تومان، جمعاً 175 تومان(تا آپگريد بعدي سراغ i7 بريم با قدت و بوجه بشتر)
سوالاتم:
1.نظر شما در مورد تصميمم
2. آيا سيستم بالا ميتونه نيازهاي منو بر طرف كنه
3. كارت گرافيك فقط براي گيمه؟؟؟
roben (23-06-09)
مهم اینه که توقع شما از سیستم چقدر و در چه زمینه ای است ؟
(برای میکس ومونتاز هر چی هزینه کنید کم میاره و برای کارهای معمولی روزانه هر چی هزینه کنید زیاد میاره)
مسلما خیر اما الان مینها گرافیک های انبرد خوبی دارند ضمن اینکه اگه خواستید می تونید به موقش یه کارت قوی بخرید
من خودم با اینکه سیستمم مشخصات بسیار بالاتری داره امایه سی بی یو 430 سلر دارم تا وقتی ام چند تا کارو نخوام با هم انجام بدم مشکلی نداره (مسلا وقتی که 100 تا صفحه فایرفاکسرو با هم بازمی کنم قات میزنه و لاک بشتی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سیستمی که دوستمون برای فروش داره خیلی کمتر از i7 نداره و تو خیلی از موارد از 920 کمتر نیست حالا دیگه به خودتونه که چه جوری برای قیمت با هم کنار بیایید
و در اخر یه نصیحت دوستانه برای نیاز امروزتون خرید کنید البته نهایت 1 سال اینده رو هم در نظر بگیرید تو این اوضاع که ماشا... هرروز سیستم دیروزی رو بایه بندازی دور خیلی رو اینده حساب نکنید
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 23-06-09 انجام شده است
Bitaraf (23-06-09), reza76622201 (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
پيرو فرمايش دوست عزيزم بايد عرض کنم که:
لينک زير رو باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=47&p2=75
همون طور که ميبينيد در اين لينک پايينترين رده موجود در بازار سري Core i7 با يک رده نسبتا بالاي Core 2 Quad يعني Q9300 مقايسه شده. اختلاف خيلي زياده. پس سيستمي که من گفتم با Core i7 فاصلش زياده و اگه بشه Core i7 تهيه کرد خيلي بهتره و به نسبت قيمت مقرون بصرفه تر.
کاملا درسته. اما کم آوردن به معناي مطلق شايد نباشه و کار ميکس و مونتاژ رو با کيفيت مطلوب و سرعت عالي اگه زياد هزينه کنيد مي تونين انجام بديد. مثلا Core i7 Extreme Edition ديگه آخرشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمايشتون درسته امايه حداقلي رو بايد هميشه در نظر گرفت. مثلا سيستمهاي قديمي Pentium 4 اي Celeron D ديگه واقعا توي سيستم عاملهاي جديد و Office هاي جديد و در کل کارآيي مطلوبي ندارن. تا نظر شما از کارهاي معمولي چي باشه. براي مثال در حال حاضر اگه فيلمهاي سينمايي Full HD که تا چند وقته ديگر در بازار رايج خواهد شد رو هم بخوايد ببينيد ديگه يه سيستم معمولي بهتون جواب نمي ده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما هيچيک واسه اجراي بازيهاي روز در حد حتي متوسط هم مطلوب نيستند و بايد حتما کارت گرافيک خوب و غير Onboard باشه و گرافيکهاي Onboard در بهترين حالت هم به پاي يه کارت گرافيک از رده خارج مثل 8600GT هم نميرسن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهيتا از فرمايشات شما ممنونم. با تقديم احترام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bitaraf (26-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks